Μητσοτάκης για τα 47 χρόνια της Ν.Δ.

0
515
μητσοτάκης-για-τα-47-χρόνια-της-ν-δ

«Η παράταξή μας δικαιώνει και σήμερα την προοδευτική της αποστολή. Ενώνοντας τους Έλληνες σε ένα περήφανο παρόν και χτίζοντας ένα ακόμη πιο αισιόδοξο μέλλον. Για την πατρίδα και τον κάθε πολίτη ξεχωριστά. Για όλους».

Τα παραπάνω τονίζει σε ανάρτησή του στο facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την συμπλήρωση 47 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζοντας τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή «η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που υπηρετεί τα συμφέροντα του Έθνους πέρα και πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες της Δεξιάς, του Κέντρου ή της Αριστεράς», ο Πρωθυπουργός αναφέρει: «Σαράντα επτά χρόνια μετά, το μήνυμα της ιδρυτικής μας Διακήρυξης και τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή αντηχούν και μας καθοδηγούν. Με τον ιστό των αρχών μας ακλόνητο. Και τη σημαία των ιδεών μας να κυματίζει με τον άνεμο της ανανέωσης».

«Στις δεκαετίες που μεσολάβησαν η Νέα Δημοκρατία ωρίμαζε, παραμένοντας έφηβη. Ήταν, είναι και θα είναι το κόμμα των ιστορικών εθνικών επιλογών και των τολμηρών πολιτικών αποφάσεων. Γέννημα της κοινωνίας, που δρα μέσα στην κοινωνία», προσθέτει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει σε μία Ελλάδα που αλλάζει. Πάντα μαζί, πάντα μπροστά!», καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr