Ν.Δ.: Είναι προφανής η αμηχανία και το πολιτικό αδιέξοδό του Τσίπρα

0
16
ν-δ-είναι-προφανής-η-αμηχανία-και-το-πο

Την πλήρη κάλυψη του Αλέξη Τσίπρα στον Νίκο Παππά, παρά την παραπομπή του δεύτερου στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία.

«Είναι η πρώτη φορά στην παγκόσμια πολιτική ιστορία όπου ένα πολιτικό κόμμα πανηγυρίζει για το γεγονός ότι ένα κορυφαίο στέλεχος του ελέγχεται μόνο για παράβαση καθήκοντος και όχι για δωροληψία!», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

«Ο κ. Τσίπρας, πρώην Πρωθυπουργός, σχεδόν πανηγυρίζει για το γεγονός ότι ο στενότερος συνεργάτης του και κορυφαίος υπουργός του προτείνεται να παραπεμφθεί για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα. Αυτό που για κάθε πολιτικό κόμμα θα αποτελούσε στίγμα, ο κ. Τσίπρας το προσπερνάει αδιάφορα. Είναι προφανής η αμηχανία και το πολιτικό αδιέξοδό του», προσθέτει το κυβερνών κόμμα.

«Καλύπτει τον “πρωταγωνιστή” των παρασκηνιακών διεργασιών του στημένου διαγωνισμού για την χορήγηση τηλεοπτικών αδειών το 2016 και συντάσσεται πλήρως με τον κ. Παππά, όπως έχει κάνει για όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι τώρα. Το λόγο πλέον θα έχει η ελληνική Δικαιοσύνη τόσο για τον Νίκο Παππά όσο και για τους συνεργούς του», καταλήγει η Πειραιώς.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr