Ν.Δ.: Γιατί ο Παππάς δεν καταθέτει μήνυση στον Καλογρίτσα;

0
33

«Ο πανικός του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Παππά για όσα έρχονται στο φως από τις καταθέσεις του κ. Χρήστου Καλογρίτσα, στην Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης της Βουλής, είναι πλέον ολοφάνερος», τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.

«Ο κ. Παππάς, αντί να απαντήσει σε όσα αποκαλύπτει εναντίον του στην κατάθεσή του ο μάρτυρας, προχώρησε στο πυροτέχνημα της υποβολής μήνυσης στον Πρόεδρο της Επιτροπής, που εφαρμόζει πιστά τον Κανονισμό της Βουλής. Αλήθεια γιατί δεν καταθέτει μήνυση στον κ. Καλογρίτσα για όσα κατέθεσε εναντίον του, σχετικά με τις “εντολάρες” που έπαιρνε από τον πρώην υπουργό για το στήσιμο του διαγωνισμού, τη “χρηματοδότηση” μέσω δανεισμού για διάφορα εγχειρήματα στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης, το ότι ο ίδιος “κοιμόταν” στο σπίτι του “Μεγαλοεργολάβου”; Αυτά δεν τα διάβασε στα Πρακτικά της Επιτροπής, στα οποία έχει απόλυτη και ανεμπόδιστη πρόσβαση;», αναφέρει ακόμα η Πειραιώς.

«Όσο κι αν προσπαθούν ο κ. Παππάς και ο ΣΥΡΙΖΑ να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση από την ουσία της και να αποφύγουν να απαντήσουν στα αμείλικτα ερωτήματα που ανακύπτουν, δεν θα τα καταφέρουν. Ό,τι κι αν κάνουν, η αλήθεια για όλη αυτή τη σκοτεινή υπόθεση θα αναδειχθεί», καταλήγει το κυβερνών κόμμα.

Νωρίτερα, ο Νίκος Παππάς κατέθεσε μήνυση κατά του προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρου Κελέτση.

Τη μήνυση είχε προαναγγείλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός και τις προηγούμενες ημέρες, ενώ σήμερα ανέφερε σε συνέντευξή του: «Στις 12 καταθέτω μήνυση κατά του προέδρου της Προανακριτικής, ο οποίος κρίνει πως έχει το δικαίωμα να αλλοιώνει πρακτικά».

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr