Ν.Δ.: «Η Kυβέρνηση έχει επιλέξει τον δρόμο της ενότητας όλων των Ελλήνων»

0
89
ν-δ-η-kυβέρνηση-έχει-επιλέξει-τον-δρόμ

«Η ανάγκη του ΣΥΡΙΖΑ να προσεγγίζει κάθε σοβαρό θέμα μέσα από το πρίσμα του Εμφυλίου έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό το επίπεδο της εμμονής», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Παράλληλα, η Πειραιώς επισημαίνει πως η διαπίστωση αυτή επιβεβαιώθηκε και από τη δήλωση της κυρίας Τζάκρη, «η οποία μέσα στη Βουλή των Ελλήνων συνέκρινε τον αριθμό των νεκρών του Εμφυλίου με αυτόν της πανδημίας».

«Η σύγκριση αυτή είναι τόσο προκλητικά ανιστόρητη, που προσβάλλει όλα τα θύματα τού τότε και του τώρα. Και υπενθυμίζει σε όλους την ολέθρια στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην πανδημία: εκεί που όλες οι χώρες αντιλήφθηκαν την ανάγκη για ενότητα, η αξιωματική αντιπολίτευση είδε μία ακόμα ευκαιρία για διχασμό», αναφέρει το κυβερνών κόμμα.

«Γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ένα διαρκές “όχι” σε κάθε κυβερνητική πρωτοβουλία», υπογραμμίζει η Νέα Δημοκρατία.

«Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει επιλέξει συνειδητά τον δρόμο της ενότητας όλων των Ελλήνων απέναντι στην πανδημία, υπογραμμίζει και σημειώνει ότι «θα συνεχίσει σε αυτόν τον δρόμο, όσο και αν επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ να επιβεβαιώνει καθημερινά ότι ο Πολακισμός είναι η μοναδική συγκολλητική ουσία όλων των συνιστωσών του», προσθέτει η Νέα Δημοκρατία.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr