Ν.Δ.: «Ο Νίκος Παππάς έριξε λευκή πετσέτα στον Καλογρίτσα»

0
33
ν-δ-ο-νίκος-παππάς-έριξε-λευκή-πετσέτ

Για προσπάθεια του Νίκου Παππά να αποφύγει να προκαλέσει τον Χρήστο Καλογρίτσα κάνουν λόγο πηγές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας το υπόμνημα του πρώην υπουργού.

Οι «γαλάζιες» πηγές τονίζουν πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν δίνει καμία απάντηση αναφορικά με τα όσα έχουν κατατεθεί από τους μάρτυρες.

Οι πηγές της Πειραιώς αναφέρουν ότι ο Χρήστος Καλογρίτσας αποκαλούσε τον Νίκο Παππά, «Νίκο μου! Λεβέντη μου! Καμάρι μου!», αλλά ο ίδιος Νίκος Παππάς επέλεξε να μην απαντήσει στις προκλήσεις του.

Ακόμα, οι πηγές της Νέας Δημοκρατίας σημειώνουν ότι αντί να παρουσιαστεί στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής και να απαντήσει στις βαρύτατες κατηγορίες που του καταλόγισε ο Χρήστος Καλογρίτσας, καταθέτοντας έγγραφα και επικοινωνίες email & SMS που περιλάμβαναν διαδρομές χρημάτων, παρένθετα πρόσωπα, κρυφές ιδιοκτησίες μέσω εξειδικευμένων δικηγόρων Off -Shore, μυστικές συναντήσεις στο Μαξίμου και εν τέλει μεθοδευμένη απόπειρα χειραγώγησης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, ο Νίκος Παππάς, κατέθεσε δια του δικηγόρου του ένα τυπικό υπόμνημα με το οποίο δεν απαντά σε τίποτα.

Οι πηγές του κυβερνώντος κόμματος αναφέρουν ότι ο Νίκος Παππάς δεν λέει «ούτε κουβέντα για τους διαλόγους με τον κ. Καλογρίτσα. Καμία αναφορά στα επίμαχα μεταξύ τους μηνύματα που ο κ. Καλογρίτσας κατέθεσε. Ούτε λέξη για τον Αρτεμίου. Τίποτα για τις κλεισμένες από εκείνον συναντήσεις του κ. Καλογρίτσα με επιχειρηματίες. Για αυτά σιωπή».

Οι «γαλάζιες» πηγές υποστηρίζουν ότι προφανώς ο Νίκος Παππάς έλαβε το μήνυμα του Χρήστου Καλογρίτσα, υπάκουσε στις επιθυμίες του για να αποφύγει νέες πιθανές αποκαλύψεις και τελικά, αντί των απαντήσεων επέλεξε την ένοχη σιωπή.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr