Ν. Ηλιόπουλος: «Ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να βρει επιβεβαίωση από την καθυστερημένη, ανεπαρκή, γενικόλογη απόφαση του συμβουλίου για την ενέργεια»

0
119

Ηλιόπουλος: «Ο κ. Μητσοτάκης, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρύψει ότι η χώρα μας έχει τις ακριβότερες χρεώσεις τιμές ρεύματος στην Ευρώπη και ότι ο ίδιος έχει επιλέξει να στηρίξει τα άδικα υπερκέρδη στην…

ενέργεια εις βάρος των συμφερόντων της κοινωνίας και της οικονομίας», υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας τος δηλώσεις του πρωθυπουργού.

«Για το λόγο αυτό προσπαθεί να βρει επιβεβαίωση από την καθυστερημένη, ανεπαρκή, γενικόλογη και με παραπομπή στο μέλλον απόφαση του συμβουλίου για την ενέργεια», δηλώνει ο Ν. Ηλιόπουλος, τονίζοντας: «Όμως τον διαψεύδει ο Υπουργός του Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σκρέκας, που σήμερα στη Βουλή παραδέχτηκε ότι τα υπερκέρδη των παραγωγών μέχρι τον Ιούνιο του 2022 που ανέρχονται σε 2,2 δις ευρώ, δεν έχουν ακόμα φορολογηθεί ούτε ένα ευρώ και μάλιστα δεν έχουν υπολογιστεί γιατί υπολείπεται ακόμα μια Υπουργική Απόφαση».

«Ταυτόχρονα, μιλά με αυταρέσκεια για μέτρα στήριξης, τη στιγμή που η χώρα καταγραφεί αρνητικά ρεκόρ στην ακρίβεια και οι πολίτες μειώνουν τη κατανάλωση ακόμα και στα απολύτως απαραίτητα», συνεχίζει και καταλήγει :

«’Αριστοι τελικά μόνο για τα συμφέροντα του καρτέλ!».

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr