Ν. Καραθανασόπουλος: Η αντιλαϊκή πολιτική ζει και βασιλεύει

0
104
ν-καραθανασόπουλος-η-αντιλαϊκή-πολιτ

Καραθανασόπουλος: «Μπορεί οι κυνικοί υπουργοί να αποπέμπονται όταν πιάνονται στα πράσα, όμως δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι η κυνική και αντιλαϊκή πολιτική ζει και…

βασιλεύει», υποστήριξε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Νίκος Καραθανασόπουλος, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ1.

«Στο παιχνίδι εξαγοράς των συνειδήσεων δεν παίζει μόνη της η ΝΔ, αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα προσπαθούν να εγκλωβίσουν και να χειραγωγήσουν τη λαϊκή δυσαρέσκεια με κάθε τρόπο», πρόσθεσε.

Ο κ. Καραθανασόπουλος αναφέρθηκε, επίσης, στα μπλόκα των αγροτών, σημειώνοντας πως «αυτός ο αγώνας των βιοπαλαιστών αγροτών είναι αγώνας επιβίωσης». Όπως είπε, τη λύση στα προβλήματα των αγροτών «δεν θα τη δώσει κανένας επίδοξος σωτήρας, η επιβίωση των αγροτών κρίνεται στα μπλόκα του αγώνα».

«Αυτό που απαιτείται σήμερα είναι η οργάνωση της πάλης του λαού, της εργατικής τάξης, των επαγγελματιών, των βιοπαλαιστών αγροτών απέναντι σε αυτήν την αντιλαϊκή πολιτική και στις πολιτικές δυνάμεις που τη στηρίζουν, όχι μόνο την κυβέρνηση», τόνισε συμπληρώνοντας πως δεν πρέπει να υπάρχει αναμονή για το πότε και αν θα γίνουν εκλογές ή προσμονή για παλιούς και νέους «σωτήρες».

Ν.Π.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr