ΝΔ για Αχτσιόγλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ ελπίζει ότι θα διασωθεί πολιτικά ποντάροντας στον πόνο και στην καταστροφή

0
36
νδ-για-αχτσιόγλου-ο-συριζα-ελπίζει-ότι

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα κατά της τομεάρχη Οικονομικών Έφης Αχτσιόγλου εξαπολύει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, όπου και τονίζει την «προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία».

Παράλληλα στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά και στις χθεσινές δηλώσεις του ευρωβουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πέτρου Κόκκαλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αχτσιόγλου εξήγησε μιλώντας σε κομματική διαδικτυακή εκδήλωση, με απόλυτα κυνικό τρόπο, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ σταθερά και συντονισμένα υπονομεύει την εθνική προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία.

Όπως δήλωσε η κ. Αχτσιόγλου, η πανδημία είναι «πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ και ευθύνη ως πρώτο κόμμα της αριστεράς», και πρέπει να δράσει ώστε «οι ρωγμές που δημιουργήθηκαν στην Ευρώπη στην πανδημία να οδηγήσουν σε μεγαλύτερες αλλαγές….».

Ενώ για να μην αφήσει καμία υπόνοια ότι μπορεί και να μην εννοούσε ακριβώς αυτό που καταλάβαμε, ξεκαθαρίζει σε άλλο σημείο της τοποθέτησής της ότι «είναι πραγματικά μια ευκαιρία αυτή, στην πραγματικότητα, η κανονικότητα δεν είναι ποτέ ευκαιρία για την αριστερά».

Αυτό που για ολο τον κόσμο είναι μια πρωτόγνωρη δοκιμασία, για τον ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν είναι μια πρωτόγνωρη ευκαιρία. Χθες ο κ.Κόκκαλης έλεγε ότι “δεν είναι σοβαρό να καλούμε τους τουρίστες να ελθουν στην Ελλάδα” σήμερα η κ.Αχτσιογλου θεωρεί την πανδημία ευκαιρία.

Οι πολίτες αντιθέτως επιθυμούν την επιστροφή στην κανονικότητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ελπίζει ότι θα διασωθεί πολιτικά ποντάροντας στον πόνο και στην καταστροφή. Γι αυτό χαίρεται με κάθε αρνητική είδηση και λυπάται σε κάθε θετική.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr