ΝΔ για εξαγορά βουλευτών Καμμένου: Αναμένουμε από τον κ. Τσίπρα να απαντήσει

0
191
νδ-για-εξαγορά-βουλευτών-καμμένου-ανα

Τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για εξαγορά βουλευτών των ΑΝΕΛ, σχολιάζει με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για εξαγορά βουλευτών των ΑΝΕΛ, σχολιάζει με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο κ. Καμμένος, δήλωσε σήμερα το πρωί, ότι αγοράστηκαν οι βουλευτές του όταν ήρθε προς ψήφιση η συμφωνία των Πρεσπών. Αναμένουμε από τον κ. Τσίπρα να απαντήσει στις βαρύτατες δημόσιες καταγγελίες», σημειώνει το κυβερνών κόμμα.

Επίσης, η ΝΔ επισημαίνει: «Επιβεβαιώνει τα όσα καταγγέλλει ο κ. Καμμένος ή τον συκοφαντεί ο πρώην συγκυβερνήτης του; Οφείλει να τοποθετηθεί. Δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά».

Υπενθυμίζεται ότι, σχεδόν ενάμισι χρόνο μετά την αποχώρησή του από την πολιτική, ο κ. Καμμένος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και μίλησε για διάφορα θέματα, όπως τα ελληνοτουρκικά, τη συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ είπε πως στη Συμφωνία των Πρεσπών οι βουλευτές του είχαν εξαγοραστεί και πέρασαν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr