ΝΔ για τεστ κορωνοϊού: «Το κατάντημα του ΣΥΡΙΖΑ μόνο θλίψη προκαλεί πλέον»

0
161
νδ-για-τεστ-κορωνοϊού-το-κατάντημα-το

«Το κατάντημα του ΣΥΡΙΖΑ μόνο θλίψη προκαλεί πλέον», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία εξαπολύοντας πυρά κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα όσα ισχυρίστηκε αναφορικά με τα νέα τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού.

«Έφτασε εχθές να κατασκευάσει και να διασπείρει fake news περί δήθεν φωτογραφικού διαγωνισμού για τα home tests. Μετά τη σημερινή διάψευση και αυτογελοιοποίησή τους, έσπευσαν να εργαλειοποιήσουν τη δημόσια τοποθέτηση ειδικευόμενης ιατρού, μιλώντας για δήθεν πρόωρα εξιτήρια, αφήγημα το οποίο διαψεύστηκε την ίδια στιγμή, στην ίδια εκπομπή από τον καθηγητή πνευμονολογίας κ. Βασιλακόπουλο», τονίζει στην ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα.

«Η τακτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πλέον ξεκάθαρη: όσο πιο μεγάλο το ψέμα, τόσο πιο έντονα το αναπαράγουν. Ο στόχος σαφής: να εμφανιστεί η προφανής διάψευση ως υπαναχώρηση κατόπιν “πίεσης”. Δυστυχώς για αυτούς, οι μόνοι που πιέζονται όσο αρνούνται να τα βρουν με την πραγματικότητα είναι οι ίδιοι. Η περίοδος 2012-2015 έχει παρέλθει χωρίς επιστροφή», προσθέτει.

«Η χθεσινή εικόνα εθνικής ανάτασης, ενότητας και ομοψυχίας, σε συνδυασμό με την έξοδο από το τούνελ της πανδημίας, που πλησιάζει, οδηγεί δυστυχώς τον ΣΥΡΙΖΑ σε κινήσεις πανικού και απόγνωσης. Η μιζέρια του ΣΥΡΙΖΑ απορρίπτεται από την ελληνική κοινωνία», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr