ΝΔ: Κύριε Τσίπρα νοικιάσατε βίλα στο Λαγονήσι;

0
47

ΝΔ: Κύριε Τσίπρα νοικιάσατε βίλα στο Λαγονήσι; – Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, να μετακομίζει από την Κυψέλη στα Λεγραινά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στα δημοσιεύματα, κάνοντας λόγο για fake news και τονίζουν πως τα δημοσιεύματα είχαν στόχο να καλυφθεί το «Βατερλό της Πάρνηθας».

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει: «Έβγαλαν από τη κοιλιά τους πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήθεν αγόρασε σπίτι στα Λεγραινά, δήθεν μετακόμισε από τη «λαϊκή Κυψέλη» και διαφορά αλλά τραγελαφικά, ενδεχομένως μήπως και καλύψουν το βατερλό της Πάρνηθας, τους ενημερώνουμε ότι εάν θέλουν μπορούν να περάσουν από το σπίτι του στην Κυψέλη για καφεδάκι και κουραμπιέδες. Μπορεί έτσι κάπως να γλυκαθούν και να ανακαλύψουν ότι η δημοσιογραφία των fake news έχει κοντά ποδάρια».

Ακολούθησε η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας, που θέτει κάποια ερωτήματα: “Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του, ως απάντηση σε δημοσιεύματα, μας πληροφορεί ότι ο κ. Τσίπρας δεν μετακομίζει.

Στην ανακοίνωση αυτή λέει διάφορα χαριτωμένα, αλλά αποφεύγει να απαντήσει σε ένα ουσιαστικό ερώτημα: Νοίκιασε ο κ. Τσίπρας βίλα στο Σούνιο, σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, από ποιόν και με ποιο μίσθωμα; Αναμένουμε τη συμπληρωματική ανακοίνωση”.

Πηγή: tilegrafimanews.gr