Νέα Ερυθραία: Ολόκληρο οπλοστάσιο είχε στήσει στο σπίτι του ο 40χρονος

0
126
νέα-ερυθραία-ολόκληρο-οπλοστάσιο-είχ

Ο 40χρονος ισχυρίστηκε ότι τον έβαλε « ο Σατανάς» να το κάνει ενώ πίστευε ότι του κάνουν μάγια – Είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική – Ένας 43χρονος άντρας τραυματίστηκε θανάσιμα και ένας 40χρονος νοσηλεύεται – Ήταν εργαζόμενοι σε εταιρία φυσικού αερίου

Ένα ολόκληρο οπλοστάσιο είχε στήσει ο 40χρονος στο σπίτι του, ο οποίος το Σάββατο το πρωί, πυροβόλησε και σκότωσε έναν 43χρονο και τραυμάτισε έναν 40χρονο στην Νέα Ερυθραία. Οι δυό άντρες υπάλληλοι εταιρείας φυσικού αερίου, δέχθηκαν τα πυρά του δράστη, ο οποίος υποστήριξε ότι «με έβαλε ο σατανάς να το κάνω» και ότι «μου έχουν κάνει μαύρη μαγεία».

Ο 40χρονος δράστης άδειασε το όπλο του πάνω στους δύο υπαλλήλους και αμέσως μετά πήγε στο σπίτι του, το γέμισε πάλι με σφαίρες και επέστρεψε για να συνεχίσει το έργο του. Οι αστυνομικοί βρέθηκαν πολύ γρήγορα στο σημείο, εντόπισαν τον δράστη πριν επαναλάβει τους πυροβολισμούς. Όταν αντιλήφθηκε ότι τον έχει εντοπίσει η αστυνομία, επέστρεψε στο σπίτι του, άφησε το όπλο στην πιλοτή και ανέβηκε στην ταράτσα. Εκεί τον εντόπισαν οι αστυνομικοί, στους οποίους και παραδόθηκε δίχως να προβάλει αντίσταση.

Στο σπίτι του, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, βρέθηκαν:

– περίστροφο

– μεταλλικό τσεκούρι

– ξίφος με μήκος λάμας -67- εκατοστά με ξύλινη θήκη μαύρου χρώματος

– ξιφίδιο με μήκος λάμας -20- εκατοστά με ξύλινη θήκη μαύρου χρώματος

– 2 αυτοσχέδια δρεπάνια

– 2 ασημένιες ακονισμένες πεπλατυσμένες λεπίδες σε σχήμα άστρου|

– στολή πολεμικής τέχνης

– 36 φυσίγγια

– 6 κάλυκες

– νάιλον συσκευασίες περιέχουσες πιθανόν ναρκωτικές ουσίες

– ζυγαριά ακριβείας

– κινητό τηλέφωνο

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν ο 40χρονος έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο. Στο σπίτι βρισκόταν και η κατάκοιτη μητέρα του.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr