Νέο Ηράκλειο: Μαρτυρία που σοκάρει – «Είχε έρθει στο φαρμακείο με μαχαιριά στον λαιμό»

0
26
νέο-ηράκλειο-μαρτυρία-που-σοκάρει-ε

Νέο Ηράκλειο: Μαρτυρία που σοκάρει – «Είχε έρθει στο φαρμακείο με μαχαιριά στον λαιμό»

Ειδήσεις: Νέες αποκαλύψεις γύρω από την ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο έρχονται στο φως μέσα από μαρτυρίες γειτόνων της οικογένειας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Στην κάμερα του Newsbomb.gr μίλησε ο κ. Στράτος Ιωαννίδης, φαρμακοποιός και γείτονας της οικογένειας, αποκαλύπτοντας πως πριν από περίπου δύο μήνες ο 34χρονος που χθες εντοπίστηκε νεκρός είχε μπει στο φαρμακείο του με τραύμα στο λαιμό. Όπως λέει ο κ. Ιωαννίδης το θέαμα τότε του προκάλεσε σοκ και όταν ρώτησε το παιδί τι συνέβη, ο άνδρας του είπε πως κατέβηκε στον δρόμο μαζί με την αδερφή του και τότε τους έπιασαν δύο άτομα και τους έκαναν κακό. Ωστόσο ο ίδιος, όπως λέει, δεν τους πίστεψε.

Μαρτυρία για την οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο – Τι λέει γείτονας φαρμακοποιός

Στη συνέχεια ο κ. Ιωαννίδης αναφέρθηκε στην οικογένεια λέγοντας πως τα δύο αδέρφια ήταν «αυτοκόλλητα». Όπως εκτιμά ο ίδιος η ανεργία σε συνδυασμό με τον θάνατο της μητέρας τους οδήγησε στην τραγωδία.

Νέο Ηράκλειο: Το χρονικό της τραγωδίας

Η γειτονιά στο Νέο Ηράκλεο παραμένει συγκλονισμένη από την οικογενειακή τραγωδία.

Τα δύο αδέλφια εντόπισε νεκρά σε μια λίμνη αίματος, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν στην οικογενειακή πολυκατοικία στην οδό Ολυμπίας στο Νέο Ηράκλειο, ο αδελφός τους.

Αρχικά εξετάστηκαν διάφορα σενάρια με το πιο πιθανό, όπως έλεγαν αστυνομικές πηγές, να είναι πως ο αδερφός σκότωσε την αδερφή του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ωστόσο τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή ανέτρεψαν το εν λόγω σενάριο καθώς σύμφωνα με αυτά, η 29χρονη δολοφόνησε τον αδελφό της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της.

Μάλιστα οι αστυνομικοί εντόπισαν και δύο σημειώματα στα οποία τα δύο αδέρφια εκφράζουν την επιθυμία τους να αυτοκτονήσουν.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr