Ντράμερ ελληνικού ροκ συγκροτήματος κατηγορείται για παιδεραστία

0
131
ντράμερ-ελληνικού-ροκ-συγκροτήματος

Ντράμερ ελληνικού ροκ συγκροτήματος κατηγορείται για παιδεραστία

Ειδήσεις: Σοκ προκαλεί η υπόθεση ντράμερ διάσημου ελληνικού ροκ συγκροτήματος που δικάζεται σήμερα στο Εφετείο Αθηνών για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κορίτσι όταν το θύμα ήταν ηλικίας 6 έως 8 ετών. Η καταγγελία έγινε το 2013 και στον 69χρονο ντράμερ πρωτόδικα επιβλήθηκε το 2019 κάθειρξη 12 ετών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Espresso, όλα ξεκίνησαν το φθινόπωρο του 2011, σε παραθεριστική περιοχή της ανατολικής Αττικής. Η οικογένεια της ανήλικης είχε εξοχικό λίγα μέτρα μακριά από αυτό του τότε 60χρονου ντράμερ και βρισκόταν εκεί κυρίως τα Σαββατοκύριακα. Ο κατηγορούμενος, και λόγω της αναγνωρισιμότητάς του αλλά και καθώς είναι πατέρας δύο ενήλικων κοριτσιών, θεωρείτο πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας.

Η υπόθεση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αποκαλύφθηκε τον Μάιο του 2013 όταν η μητέρα της ανήλικης αντιλήφθηκε ότι κάτι “περίεργο” έχει συμβεί μεταξύ του μουσικού και ενός άλλου ανήλικου. Ζευγάρι γειτόνων απαγόρευσαν στο παιδί του να πηγαίνει στο σπίτι του ντράμερ, και αυτό υπήρξε η αφορμή για τη μητέρα της 8χρονης για να ρωτήσει την κόρη της σχετικά με την συμπεριφορά του ντράμερ απέναντί της.

Ξεπερνώντας την αρχική ντροπή του, το παιδί αποκάλυψε ότι «κάθε φορά που πήγαινε στο σπίτι του» τού έβαζε παιδικές ταινίες και βιντεοκλίπ, και όσο αυτό παρακολουθούσε εκείνος «της έπιανε το … και τον …, και κουνούσε τα δάχτυλά του». Άλλες φορές μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Espresso», ο μουσικός φέρεται να της έπιανε το χέρι και «το έβαζε στο …. του για να το χαϊδέψει», «ενώ χάιδευε με τα χέρια του» το στήθος της 8χρονης.

Η μητέρα του παιδιού ανακάλυψε ότι αυτό συνέβαινε συστηματικά και λίγες ημέρες κατήγγειλαν το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της ΓΑΔΑ, όπου το κοριτσάκι εξετάστηκε από εξειδικευμένη πραγματογνώμονα αξιωματικό, όπως προβλέπεται, ελέγχθηκε η αντιληπτική της ικανότητα και κατέθεσε τι της συνέβαινε «με τελευταία φορά μία μέρα πριν της πει η μαμά της ότι δεν πρέπει να ξαναπάει εκεί».

Παρά την εμπεριστατωμένη εισαγγελική πρόταση για παραπομπή του κατηγορουμένου, εκδόθηκε τον Μάρτιο του 2017 απαλλακτικό βούλευμα, το οποίο έβρισκε ανεπαρκείς τις ενδείξεις για όσα είχαν καταγγελθεί. Όμως, ο εισαγγελέας Εφετών, αξιολογώντας ως ανεπέρειστο στον νόμο και ελλειμματικό το βούλευμα αυτό, επεσήμανε τα σφάλματά του και άσκησε έφεση, η οποία οδήγησε σε παραπομπή του ντράμερ τον Αύγουστο του 2017.

Στην πρωτοβάθμια δίκη ενώπιον του ΜΟΔ Αθηνών, τον Απρίλιο του 2019, ο κατηγορούμενος κρίθηκε κατά πλειοψηφία 5-2 ένοχος αποπλάνησης ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη και του επεβλήθη ποινή κάθειρξης 12 ετών χωρίς ελαφρυντικά. Ο κατηγορούμενος όμως άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, υπό τον όρο της εμφάνισής του στο Α.Τ. της κατοικίας του δύο φορές τον μήνα.

Σύμφωνα με το το δημοσίευμα της «Espresso», ο μουσικός πρωτόδικα επικαλέστηκε την απουσία μαρτύρων, ενώ κυρίως προσπάθησε να βγάλει το παιδί «τρελό», ισχυριζόμενος ότι ήταν καταθλιπτικό, χειριστικό και ότι «κάπου αλλού τα είχε δει αυτά που του καταμαρτυρεί».

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr