Ο Μητσοτάκης ενημέρωσε τηλεφωνικά Τσίπρα – Ανδρουλάκη για τη συνάντηση με Ερντογάν

0
115
ο-μητσοτάκης-ενημέρωσε-τηλεφωνικά-τσ

Τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Ανδρουλάκη ενημέρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη συνάντηση που είχε την Κυριακή με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών, ο κ. Μητσοτάκης κάνει τηλεφωνικές ενημερώσεις καθώς σήμερα ανακοίνωσε ότι νοσεί από κορωνοϊό.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία διάρκειας είκοσι λεπτών που είχε ο πρωθυπουργός με τον Αλέξη Τσίπρα, ενημέρωσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον Τούρκο πρόεδρο, την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη.

Η τηλεφωνική συνομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη διήρκησε περίπου 15 λεπτά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έθεσε το θέμα της τουρκικής προκλητικότητας και σημείωσε ότι είναι θετικό σε αυτή την συγκυρία να υπάρχουν δίαυλοι συνεννόησης και αποκλιμάκωσης χωρίς όμως να δίνεται περιθώριο στην Τουρκία να συνεχίζει το γαϊτανάκι των προκλήσεων.

Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες, ο κ. Ανδρουλάκης έβαλε την διάσταση ότι σε αυτή την συγκυρία πρέπει να υπάρχει ενιαία ευρωπαϊκή στρατηγική για τα θέματα της ενεργειακής ασφάλειας.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr