Ο Μητσοτάκης στην 58η Διάσκεψη Ασφάλειας του Μονάχου

0
112
ο-μητσοτάκης-στην-58η-διάσκεψη-ασφάλεια

Εν μέσω της ευαίσθητης και κρίσιμης γεωπολιτικής συγκυρίας ελέω των εξελίξεων στην Ουκρανία, ο πρωθυπουργός, ΚυριάκοςARVE Error: need id and provider

Μητσοτάκης, αναμένεται, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, να έχει μπαράζ σημαντικών διπλωματικών επαφών στο περιθώριο της 58ης Διάσκεψης Ασφαλείας του Μονάχου, όπου θα βρεθεί από το μεσημέρι της Παρασκευής.

Στις 15:30 ώρα Ελλάδας, ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Βαυαρίας και Πρόεδρο της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU), Markus Söder.

Στις 16:00 ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών υπό τον Γερουσιαστή Lindsey Graham.

Στις 16:30 θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Dimitar Kovacevski.

Στις 17:00 ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Άμυνας του Ισραήλ, Benjamin Gantz.

Στις 17:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με την Πρόεδρο του Κοσόβου, Vjosa Osmani-Sadriu.

Στις 18:00, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον ομόλογό του της Αλβανίας, Edi Rama.

Στις 18:30 ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Γερμανίας και επικεφαλής της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), Friedrich Merz.

Στις 19:30 ο Πρωθυπουργός θα λάβει μέρος σε συζήτηση με θέμα «Stemming the Illiberal Tide: The Global Challenge of Eroding Democracy», στην οποία θα μετάσχουν επίσης η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών, Nancy Pelosi και η Υπουργός Άμυνας της Γερμανίας, Christine Lambrecht.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr