Ο Prem Watsa παραβρέθηκε σε δείπνο με θέα την Ακρόπολη

0
181
ο-prem-watsa-παραβρέθηκε-σε-δείπνο-με-θέα-την-ακ

Στο δώμα της Eurolife, την Τρίτη το βράδυ βρισκόταν εκεί ο Prem Watsa ο Ινδοκαναδός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, που ορισμένοι (και δεν είναι λίγοι) τον αποκαλούν «Καναδό Γουώρεν Μπάφετ».

Ο Prem Watsa που έχει επενδύσει στην χώρα μας στην Eurobank, στην Eurolife και στην εταιρία ακινήτων Grivalia, επρόκειτο να δει την Τετάρτη το απόγευμα τον Πρωθυπουργό.

Στο δείπνο, στην ταράτσα της Eurolife, όπου προσφέρθηκε η (κλασική) σφυρίδα με πράσινη σαλάτα, ήταν παρόντες ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, ο κεντρικός τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας, ο οικονομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, ο Πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Παπαλεξόπουλος, ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Φωκίων Καραβίας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της Eurolife Ασφαλιστικής Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, ο Πρόεδρος της Επενδυτικής Επιτροπής της Grivalia Properties Γιώργος Χρυσικός και άλλοι.

Ενδιαφέρον είχαν οι συζητήσεις που έκανε ο Prem Watson με τον οικονομικό σύμβουλο του Πρωθυπουργού λέγοντάς του ότι αυτό που διαπιστώνει είναι ότι η παρούσα ελληνική κυβέρνηση είναι από τις πλέον φιλο-επενδυτικές της Ευρώπης και ότι τα στελέχη του στην Ελλάδα, οι μάνατζερ δηλαδή των εταιριών του είναι, όπως είπε, «top», ισάξια των στελεχών του σε άλλες χώρες του κόσμου.

Και βεβαίως υπήρξαν συζητήσεις για περαιτέρω επενδύσεις σε ακίνητα. Το δείπνο έκλεισε με μια λαχταριστή lemon pie, την οποία οι πάντες τίμησαν πλην ενός: Του Γιάννη Στουρνάρα που θέλησε αντί γλυκό, φρούτα.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr