Ο συνιδρυτής της Oxford Company Χρήστος Τσιόλιας έχασε τη ζωή του από κορονοιό

0
38

Η είδηση του θανάτου του Χρήστου Τσιόλια έγινε γνωστή από την ανακοίνωση που έκανε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής – Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ), της οποίας ο Χρ. Τσιόλιας ήταν αντιπρόεδρος. “Με οδύνη σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπητός συνάδελφος και αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕΕ κ. Χρήστος Τσιόλιας της Oxford Company έχασε τη μάχη με τη ζωή εξαιτίας του covid-19.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του ΣΕΠΕΕ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Χρ. Τσιόλιας είχε ιδρύσει το 1991 την εταιρεία Oxford Company, η οποία ξεκίνησε από τον Βόλο και σήμερα διαθέτει 53 καταστήματα με διακεκριμένα είδη ανδρικών ενδυμάτων σε ολόκληρη τη χώρα, με τουλάχιστον 180 εργαζόμενους. Η Oxford Company ειδικεύτηκε αρχικά στο ανδρικό πουκάμισο, ενώ όπως είχε πει ο ίδιος ο Χρ. Τσιόλιας σε συνέντευξή του, το όνομά της προήλθε από το παγκοσμίως γνωστό ύφασμα Oxford που χρησιμοποιείται σε πουκάμισα και το οποίο ο ίδιος είχε κάνει “δεύτερο δέρμα” του.

Ο Χρ. Τσιόλιας είχε καταγωγή από τον Βόλο και ήταν παντρεμένος με τη δικηγόρο Έφη Παπαγιώτα, με την οποία είχε αποκτήσει ένα παιδί. Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα έγιναν σε έναν εντελώς διαφορετικό χώρο, καθώς όπως είχε πει ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του στο Fortunegreece.com, ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ως φαρμακοποιός, έπειτα από σπουδές που είχε κάνει στην Ιταλία.

Ωστόσο, όπως είπε, στο επάγγελμα του φαρμακοποιού δεν έβλεπε κάποια δημιουργικότητα, παρά μόνο “μια απλή μεταπώληση κουτιών”.

Η Oxford Company με ανακοίνωσή της εξέφρασε την οδύνη της για την απώλεια του Χρ. Τσιόλια. “Η Διοίκηση της Oxford Company με μεγάλο πόνο και βαθιά οδύνη είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την απώλεια του Αντιπροέδρου της εταιρίας, Χρήστου Τσιόλια, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών. Η απώλεια του αφήνει ένα μεγάλο, δυσαναπλήρωτο κενό, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό του κύκλο. Ο Χρήστος Τσιόλιας ήταν συμπαραστάτης, οδηγός και φίλος στην επαγγελματική και στην προσωπική του ζωή, για όλους. Αυτές τις στιγμές η σκέψη και η αγάπη όλων, είναι κοντά στην οικογένεια του, στην οποία εκφράζονται τα θερμά συλλυπητήρια”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή: tilegrafimanews.gr