Ο Ζαχαριάδης παραδέχθηκε τον «πατάτα» του ΣΥΡΙΖΑ………………

0
35
ο-ζαχαριάδης-παραδέχθηκε-τον-πατάτα

Το λάθος του ΣΥΡΙΖΑ με τα Fake News ότι θα ανατεθούν τα self test στη Siemens παραδέχθηκε ο βουλευτής του κόμματος, Κώστα Ζαχαριάδης.

Μιλώντας για τη διάψευση του ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα ανατεθούν τα self test στη Siemens, ο Kώστας Ζαχαριάδης, τόνισε ότι ίσως να κρίνεται άστοχη αυτή η παρέμβαση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Κρίνεται αν ήταν εύστοχη ή όχι. Οκ, έκανε μια αστοχία ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον «ΘΕΜΑ 104,6».

Ακόμα, ο Κώστας Ζαχαριάδης επιχείρησε να βάλει ένα τέλος στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε το Σαββατοκύριακο, έπειτα από μια ανάρτηση του στο twitter.

Όπως ανέφερε, η ανάρτηση του, με την οποία σχολίασε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για το Ράλι Ακρόπολις, δεν είχε σκοπό να προσβάλλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Επίσης, εξήγησε ότι θεωρεί πως η εικόνα αυτή του Πρωθυπουργού προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών και ο ίδιος έκανε έναν παραλληλισμό με τον γνωστό και πετυχημένο κωμικό, καθώς και εκείνος ασχολούνταν με τα αυτοκίνητα.

Ακόμα, υπογράμμισε ότι ο ίδιος σέβεται τους θεσμούς και ποτέ δεν έχει μιλήσει υβριστικά σε κανέναν πολιτικό αντίπαλο. Τόνισε παράλληλα, πως «προφανώς, δεν θεωρώ κανέναν πρωθυπουργό των Ελλήνων ηλίθιο, δεν θεωρώ ηλίθιο τον κ. Μητσοτάκη».

Σύμφωνα με τον ίδιο η όξυνση αυτής της παρεξήγησης, οφείλεται στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος θέλησε να υπερασπιστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο twitter. Άφησε δε αιχμές, λέγοντας ότι προσπαθώντας να γίνει αρεστός στο Μαξίμου χρησιμοποίησε αυτή τη μέθοδο.

Ακόμα, πρόσθεσε, πως «αν θέλει να ανακτήσει την εύνοια του Μαξίμου ο κ. Γεωργιάδης, πρέπει να βρει άλλον τρόπο».

Επίσης, υπογράμμισε πως δεν έχει κανένα θέμα με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, λέγοντας ότι η κριτική αφορούσε αποκλειστικά την πολιτική της Κυβέρνησης.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr