Οι πρωτοβουλίες Μητσοτάκη που στέλνουν ισχυρά μηνύματα στους πολίτες

0
55
οι-πρωτοβουλίες-μητσοτάκη-που-στέλνο

Δυνατά μηνύματα μέσα από στοχευμένες επικοινωνιακές παρεμβάσεις προκειμένου να στηριχθεί η διαδικασία των εμβολιασμών και η επιβεβλημένη αύξηση της συμμετοχής των μεγάλων ηλικιών, αλλά και η γενικευμένη χρήση των self tests έστειλε τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε μία κρίσιμη ομολογουμένως καμπή για την επιδημιολογική εικόνα της χώρας, με την κοινωνία να βρίσκεται στο όρια της και να αναζητά πλέον διεξόδους ελευθερίας και σημάδια ελπίδας για την επόμενη μέρα, ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να πάρει πάνω του επικοινωνιακά τις απαραίτητες κινήσεις που χρειάζονται, ώστε η χώρα να επιστρέψει σε τροχιά κανονικότητας μια ώρα αρχύτερα.

Δεν είναι τυχαίες εξάλλου οι δύο πρόσφατες συναντήσεις τόσο με εκπροσώπους των συνταξιούχων, όσο και με ομάδα εμβολιασμένων πολιτών που ανήκουν σε μεγάλες ηλικίες, σε μία ευρύτερη προσπάθεια να τονιστεί, ότι αποτελεί αδήριτη ανάγκη η συμμετοχή όλων σε αυτή τη διαδικασία που πέρα από κάθε αμφιβολία συνιστά το κλειδί για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ταυτόχρονα, η Κυβέρνηση έχει επενδύσει στην εκτεταμένη χρήση των self tests με επίκεντρο τη μαθητική κοινότητα, ως ένα μέτρο που θα αποτρέψει τη μετάδοση του υιού κυρίως από ασυμπτωματικούς ασθενείς. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έστειλε το μήνυμα σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα μέσα από την επίσκεψη με την κόρη του σε φαρμακείο προκειμένου να προμηθευθούν το τεστ που ανοίγει το δρόμο για την ομαλή επιστροφή στα σχολεία.

Στόχος του Μεγάρου Μαξίμου είναι να αναδειχθεί μέσα από την αμφίδρομη επικοινωνία με τον πολίτη η χρησιμότητα του νέου αυτού εργαλείου όχι μόνο για την επανεκκίνηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε όλη τη χώρα, αλλά και για την επαναλειτουργία και άλλων κρίσιμων τομέων της οικονομίας όπως το λιανεμπόριο.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr