Οικονόμου για Κουρουμπλή: Η κορυφή του παγόβουνου της τοξικής Αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ

0
65
οικονόμου-για-κουρουμπλή-η-κορυφή-του

Για τις δηλώσεις του Παναγιώτη Κουρουμπλή που έφεραν την διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως αποτελούν χαρακτηριστικό της τοξικής Αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γιάννης Οικονόμου είπε πως ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αποκάλεσε δολοφόνους εκπροσώπους του ελληνικού λαού στο κοινοβούλιο και το ακόμη χειρότερο είναι ότι αρνήθηκε να ανακαλέσει ή να ανασκευάσει τις δηλώσεις του.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι το περιστατικό αυτό δεν είναι μεμονωμένο, αλλά αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου και πως είναι η έκφρασης της τοξικής αντιπολίτευσης που έχει επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ με επίκεντρο την πανδημία να ασκεί.

Ερωτηθείς για την μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα, τόνισε αρχικά ότι ποτέ μέχρι τη στιγμή της δημοσίευσης της δεν ήταν γνωστή στο Μαξίμου και στον Πρωθυπουργό.

Στη συνέχεια, το κυβερνητικό στέλεχος υπογράμμισε ότι όλα όσα αναφέρονται στη μελέτη είναι και γνωστά και αυτονόητα και μάλιστα ορισμένα εξ αυτών έχουν αναδειχθεί δημόσια κι από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για την κριτική που ασκείται από την Αξιωματική Αντιπολίτευση, είπε ότι χαρακτηριστικό είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί την κυβέρνηση ότι δεν προσλαμβάνει 800 γιατρούς σε κρίσιμες ειδικότητες, την ώρα που αυτοί προσφέρουν ήδη τις υπηρεσίες τους στο ΕΣΥ.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr