Οικονόμου: «Η μελέτη Τσιόδρα και Λύτρα δεν παραδόθηκε ποτέ στον πρωθυπουργό»

0
123

Η μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα δεν ήταν σε γνώση των συνεργατών του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά τα διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Ο κ. Οικονόμου ανέφερε πως η μελέτη δεν ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού και δεν είχε παραδοθεί στον ίδιο ή σε κάποιον συνεργάτη στο Μαξίμου. Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η μελέτη επαναλαμβάνει γνωστές αδυναμίες όταν δέχεται πίεση το ΕΣΥ. “Ο κ. Μητσοτάκης έχει μιλήσει για την ανάγκη ανασυγκρότησης του ΕΣΥ και τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ Αττικής και της περιφέρειας”, ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

“Η διασωλήνωση ασθενών εκτός ΜΕΘ γίνεται από ανάγκη, μέχρι να καταστεί εφικτή η μεταφορά στην ΜΕΘ. Προφανώς υπάρχει καλύτερη αντιμετώπιση εντός ΜΕΘ, ο πρωθυπουργός, δεν ισχυρίστηκε ποτέ το αντίθετο”, συνέχισε ο κ. Οικονόμου ενώ αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα είπε: “Σκόπιμα, με χυδαίο τρόπο ο κ. Τσίπρας επικεντρώνεται στις ΜΕΘ. Οι πολίτες γνωρίζουν τι παρέδωσε. Σημαντικό είναι το πώς δεν θα φτάνουμε στη διασωλήνωση. Το ζητούμενο είναι να έχουμε λιγότερες διασωληνώσεις τις οποίες έχουμε όταν έχουμε περισσότερους εμβολιασμούς”.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr