Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση στη Χαριλάου Τρικούπη υπό τον Ανδρουλάκη

0
91
ολοκληρώθηκε-η-συνεδρίαση-στη-χαριλά

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση στον 6ο όροφο της Χαριλάου Τρικούπη. Σύμφωνα με πηγές, αύριο -πριν από την συζήτηση για τον προϋπολογισμό – θα έχουν οριστεί από τον Νίκο Ανδρουλάκη ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, αλλά και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Παράλληλα, θα εκλεγεί και νέος γραμματέας της ΚΟ.

Επικρατέστερα ονόματα για την εκπροσώπηση του προέδρου είναι ο Κώστας Σκανδαλίδης ή ο Μιχάλης Κατρίνης.

Οι πληροφορίες λένε, ότι σήμερα θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για την επιλογή των προσώπων με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Επιπλέον, για την προσύνοδο των Ευρωσοσιαλιστών, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο για το αν θα πάει ή όχι. Όπως τονίζουν πηγές, θα εξαρτηθεί από το τηλεφώνημα του επικεφαλής, Πέδρο Σάντσεθ.

Μέσα στην εβδομάδα ο Νίκος Ανδρουλάκης, θα συναντήσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να συναντήσει και τον πρωθυπουργό, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κι άλλους αρχηγούς κομμάτων.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, επισκέφθηκε τα γραφεία του κόμματος για την παράδοση – παραλαβή της ηγεσίας. Στην είσοδο τον υποδέχθηκαν ο γραμματέας και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο διευθυντής Νίκος Σαλαγιάννης.

Ακολούθησε κλειστή σύσκεψη με στενούς συνεργάτες του προέδρου, μεταξύ των οποίων, ο Στέφανος Ξεκαλάκης, Ανδρέας Σπυρόπουλος, Ειρήνη Κωστάκη, Βασίλης Πανάγου, Βαγγέλης Τσόγκας, Παναγιώτης Βλάχος. Νωρίτερα, μαζί με τον κ. Ανδρουλάκη επισκέφθηκε τα γραφεία και ο βουλευτής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Η συνεδρίαση της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 16:00.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr