Ολοταχώς προχωρά η ΑΜΚ της Παγκρήτιας τράπεζας μετά την απόφαση της Επ. Κεφαλαιαγοράς

0
103

Όλα προχωρούν κανονικά όπου μέχρι της 27 Οκτωβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η ΑΜΚ της Παγκρήτιας τράπεζας η οποία υλοποιεί όπως τονίζει τον στρατηγικό σχεδιασμό της για την δημιουργία μιας νέας μεγάλης τράπεζας.

Του Νίκου Κούτρικα 

Στα χέρια του κ Μιχάλη Σάλλα ενός έμπειρου στα τραπεζικά δρώμενα στελέχους με μακρά εμπειρία και του διευθύνοντα συμβούλου Αντώνη Βαρθολομαίου και του προέδρου κ Δημήτριου Δημοπούλου το επιχειρησιακό σχέδιο του ομίλου.

Ολοταχώς προχωρά η ΑΜΚ της Παγκρήτιας τράπεζας μετά την απόφαση της Επ. Κεφαλαιαγοράς

Ο κ Μιχάλης Σάλλας σχολίασε σχετικά με ανακοίνωσή του τις “εξελίξεις” και την απόφαση της επιτροπής κεφαλαιαγοράς.

Η ανακοίνωση του κ Μιχάλη Σάλλα :

Μ. Σάλλας: Προχωρά η ΑΜΚ της Παγκρήτιας μετά την απόφαση της Επ. Κεφαλαιαγοράς

Η Lyktos Group εντείνει τις προσπάθειές της για να ολοκληρωθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Παγκρήτιας Τράπεζας, αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της εταιρείας, Μιχάλης Σάλλας, έπειτα από τη σημερινή απόφαση της απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για προ δεκαετίας υπόθεσή του.

«Πρόκειται για μία θεσμικά ορθή απόφαση που αναδεικνύει την ευθυκρισία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε ζητήματα ουσίας», αναφέρει στη δήλωσή του ο

Και συνεχίζει: «Στο πλαίσιο των εξελίξεων αυτών, η Lyktos Participations υπό την ιδιότητά της ως Στρατηγικός Επενδυτής της Παγκρήτιας Τράπεζας είναι σε θέση πλέον να εντείνει τις προσπάθειές της, σε συνεργασία με τη Διοίκηση της Τράπεζας, για την ολοκλήρωση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της Παγκρήτιας. Η αύξηση αυτή λήγει στις 27 Οκτωβρίου 2022, σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Τράπεζας».

Ολοταχώς προχωρά η ΑΜΚ της Παγκρήτιας τράπεζας μετά την απόφαση της Επ. ΚεφαλαιαγοράςΠάντως όπως δηλώνει ο κ Αντώνης Βαρθολομαίος για την τράπεζα προέχει η ΑΜΚ η οποία θα χαράξει και την αναπτυξιακή πορεία της Τράπεζας και θα υλοποιήσει τα μελλοντικά σχέδια για  την δημιουργία ενός νέου ισχυρού τραπεζικού ομίλου όπου έχει πολλά να προσφέρει στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας.

Ολοταχώς προχωρά η ΑΜΚ της Παγκρήτιας τράπεζας μετά την απόφαση της Επ. Κεφαλαιαγοράς

Τον μετασχηματισμό της τράπεζας και τον στόχο “να γίνουμε η κορυφαία μη συστημική τράπεζα” υπογράμμισε και ο πρόεδρος της Παγκρήτιας Τράπεζας, κ. Δημήτρης Δημόπουλος. 

Τέλος όπως επισημαίνουν κύκλοι της αγοράς:

“Πρόκειται για την πρώτη καινοτόμο εξέλιξη στον τραπεζικό τομέα όπου αναμένετε να προσφέρει αναπτυξιακά στις εξελίξεις της χώρας μας” 

 

 

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr