ΟΠΕΚΕΠΕ – Αποτελέσματα για τις προσλήψεις ΑΣΕΠ 4ΔΣ/2021

0
205
οπεκεπε-αποτελέσματα-για-τις-προσλή

ΟΠΕΚΕΠΕ – Αποτελέσματα για τις προσλήψεις ΑΣΕΠ 4ΔΣ/2021

Οι Οριστικοί Πίνακες Επιλέξιμων Υποψηφίων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας και Αποκλειομένων για την προκήρυξη 4ΔΣ/2021 δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Πιο συγκεκριμένα, το ΑΣΕΠ γνωστοποίησε ότι, στο πλαίσιο της υπ’ αριθ. 4ΔΣ/2021 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, καταρτίσθηκαν από την Επιτροπή Επιλογής Στελεχών του Δημοσίου οι Οριστικοί Πίνακες Επιλέξιμων Υποψηφίων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας και Αποκλειομένων που προέκυψαν μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, για την επιλογή του Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου (κωδ. θέσης 101) και του Αντιπροέδρου Διοικητικού Συμβουλίου (κωδ. θέσης 102) στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ)-Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Π.Ε. Κεντρικού Τομέα), κατ’ εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 5 του άρθρου 21 του Ν. 4735/2020 (Α’ 197).

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι αποκλειόμενοι υποψήφιοι εμφανίζονται με τον μοναδικό κωδικό υποψηφίου.

Δείτε τα οριστικά αποτελέσματα, πατώντας ΕΔΩ.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr