ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ: Στη μάχη για την δημιουργία της νέας Τράπεζας ο Αντώνης Βαρθολομαίος

0
127

Για όσους ξέρουν τον ceo της Παγκρήτιας Τράπεζας Αντώνη Βαρθολομαίο πρόκειται για ενα μάνατζερ σχολαστικό με ιδιαίτερες ικανότητες.

Μαθαίνω από έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές ότι πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία Διοίκησης της Παγκρήτιας Τράπεζας στην Αθήνα, μεταξύ του Διευθύνοντος Συμβούλου Αντώνη Βαρθολομαίου και του Αλέξανδρου Εξάρχου της Thrivest Holdings, του νέου κύριου μετόχου, παρουσία νομικών συμβούλων και στελεχών από το οικονομικό επιτελείο της τράπεζας.

ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ: Στη μάχη για την δημιουργία της νέας Τράπεζας ο Αντώνης Βαρθολομαίος

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ήταν τα θέματα συζήτησης: η συμφωνία που είχε υπογράψει κατά το πρόσφατο παρελθόν η τράπεζα για τη συγχώνευση με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και η διαχείριση του χαρτοφυλακίου των κόκκινων δανείων με την QQuant.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης εκφράστηκαν έντονοι προβληματισμοί για τους όρους συγχώνευσης με την Τράπεζα Χανίων, καθώς διαπιστώθηκαν σημεία που πρέπει να επανεξεταστούν σε νέα συνάντηση των δύο πλευρών.

Επίσης και για τη συμφωνία με την Qquant κρίθηκε επιβεβλημένη η επανεξέταση των όρων της, ώστε να διασφαλιστούν κατά το μέγιστο τα συμφέροντα της τράπεζας.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr