Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη ο βιαστής

0
109

Στα χέρια της ΕΛΑΣ είναι από το πρωί ο φερόμενος ως βιαστής του Παλαιού Φαλήρου. Ο συλληφθείς βρίσκεται ήδη στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

“Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας,ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής αστυνομίας. Θα οδηγηθεί στην ελληνική δικαιοσύνη για την άνανδρη, απάνθρωπη και εγκληματική συμπεριφορά του” ανακοίνωσε στο twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Πρόκειται για τον 45χρονο D. S. με αλβανική καταγωγή, ο οποίος είναι χωρισμένος πατέρας δύο παιδιών και διέμενε μαζί με τη μητέρα του. Τις τελευταίες ημέρες, ύστερα από καταγγελίες ότι βίασε μία γυναίκα και αποπειράθηκε να βιάσει ακόμη μία στο Παλαιό Φάληρο, διέφυγε στην Αλβανία μέσω διάβασης της Κακαβιάς το πρωί στις 27ης Οκτωβρίου.

Τελικά μετά από μεθοδική έρευνα ο 45χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη και πλέον βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να έρθει αντιμέτωπος με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr