Παραδόθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

0
285
παραδόθηκε-στη-δίωξη-ηλεκτρονικού-εγ

Παραδόθηκε λίγο πριν από τις 16:00 στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα», Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Σύμφωνα με το GRtimes, θα παραμείνει απόψε στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου εκκρεμούσε το αυτόφωρο, που ενεργοποιήθηκε χθες βράδυ, αφότου νεαρή γυναίκα, πρώην σύντροφός του, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, καθώς εντόπισε και δικά της βίντεο με προσωπικές της στιγμές αναρτημένα στο Διαδίκτυο.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τη μήνυση αναζητούνταν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το οποίο ήταν διαρκές, όπως διαρκές είναι και το αδίκημα για το οποίο διώκεται.

Στον εισαγγελέα την Πέμπτη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος
Αύριο, ο πρώην παρουσιαστής της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» αναμένεται να οδηγηθεί αρχικά στον εισαγγελέα και στη συνέχεια να παραπεμφθεί σε δίκη με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με το grtimes, πριν από λίγο αποχώρησε από το Αστυνομικό Μέγαρο ο δικηγόρος του, Γεώργιος Δακουράς, χωρίς να προβεί σε κάποια δήλωση για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr