Πάσχα με ζεστό χρήμα από την συνδεδεμένη 2022 θα κάνουν οι αγρότες – ΟΠΕΚΕΠΕ

0
297
πάσχα-με-ζεστό-χρήμα-από-την-συνδεδεμέ

Πάσχα με ζεστό χρήμα από την συνδεδεμένη 2022 θα κάνουν οι αγρότες – ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr)

Ειδήσεις: Έρχονται πληρωμές των δικαιούχων για το 2018, από το πρόγραμμα “Μακροχρόνιας Παύσης Γαιών” και για το 2020, από το πρόγραμμα “Δάσωσης Γαιών (ακακίες)” και αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη Απριλίου του 2022.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Θα πληρωθεί και η συνδεδεμένη που θα πιστωθεί μέσα στο 2022 έχει να κάνει με το φορολογικό έτος του 2021

Η συνδεδεμένη ενίσχυση χορηγείται στους δικαιούχους παραγωγούς κάθε έτος βάσει καθορισμένων εκτάσεων και αποδόσεων ή καθορισμένου αριθμού ζώων, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία καθώς και των στοιχείων που διατηρεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr)3.

Έπρεπε πρώτα να υποβληθούν τα δικαιολογητικά για την χορήγηση της συνδεδεμένης ενίσχυσης για το 2021.

Στο πλαίσιο της διενέργειας του διοικητικού ελέγχου του Μέτρου 2 της συνδεδεμένης ενίσχυσης που χορηγείται στους κτηνοτρόφους αιγοπροβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων, για το έτος ενίσχυσης 2021, έπρεπε οι αιγοπροβατοτρόφοι που έχουν αιτηθεί στη ΕΑΕ 2021 να δηλώσουν τον Φλεβάρη ότι επιθυμούσαν να είναι δικαιούχοι της εν λόγω ενίσχυσης και να προσκομίσουν αντίγραφο μητρώου της εκμετάλλευσης τους

Όσον αφορά τις πληρωμές στις συνδεδεμένες, τις οποίες ο αγροτικός κόσμος αναμένει, ακούγεται ότι θα γίνει σε δόσεις.

Πριν το Πάσχα, θα πληρωθεί μια ομάδα προϊόντων. Ακούγεται ότι τελευταία ομάδα προϊόντων που θα πληρωθεί θα αφορά στα ζωικά.

Όπως και πέρσι θα πληρωθούν οι δικαιούχοι την συνδεδεμένη το 2022. Πέρσι είχε γίνει η πληρωμή στα μέσα του Μαρτίου 2021.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr