Πάτρα ΤΩΡΑ – Ασύλληπτη τραγωδία για οικογένεια – Έχασαν δυο παιδιά και το τρίτο βρίσκεται στη ΜΕθ

0
64
πάτρα-τωρα-ασύλληπτη-τραγωδία-για-οι

Πάτρα ΤΩΡΑ – Ασύλληπτη τραγωδία για οικογένεια – Έχασαν δυο παιδιά και το τρίτο βρίσκεται στη ΜΕθ-Ο τρόπος που η μοίρα έχει χτυπήσει, τα τελευταία χρόνια μια οικογένεια στην Πάτρα δεν έχει προηγούμενο

Από χθες το απόγευμα οι γιατροί της Μονάδας Εντατικής Παίδων με επικεφαλής τον Ανδρέα Ηλιάδη στο Ρίο δίνουν μια τεράστια μάχη να κρατήσουν στη ζωή την τρίτη κόρη της οικογένειας που θρηνεί τα τελευταία δυο χρόνια δυο αγγελούδια.

Μετά το θάνατο των δυο κοριτσιών τους η οικογένεια καλείται να αντιμετωπίσει έναν ακόμη εφιάλτη.

Η 8χρονη νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων όταν χθες το απόγευμα υπέστη ανακοπή. Οι γιατροί την επανέφεραν καρδιοαναπνευστικά και πλέον το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε καταστολή στη ΜΕΘ Παίδων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών με τις επόμενες ώρες να είναι εξαιρετικά κρίσιμες για τη ζωή του.

«Είναι ένα στοίχημα ζωής για εμάς. Αυτό το παιδί πρέπει να σωθεί κι αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Δεν μπορεί αυτή η οικογένεια να αντέξει και τρίτη απώλεια» δήλωσε συγκλονισμένος στο thebest.gr ο Διευθυντής Ανδρέας Ηλιάδης.

Οι δυο γονείς, δυο χρόνια μετά την απώλεια της μόλις 3,5 ετών κόρης τους είχε διαγνωστεί με οξεία λευχαιμία, θρηνούσαν τον Μάρτιο το 6 μηνών κοριτσάκι τους, που βρέθηκε χωρίς σφυγμό στην κούνια του. Παρηγοριά τους το μεγαλύτερο παιδί τους, η 8χρονη που από το απόγευμα της Κυριακής δίνει κι αυτή τη μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή της.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr