Πελώνη: «Εντός εβδομάδας συζήτηση της Επιτροπής για το τέλος της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους»

0
126
πελώνη-εντός-εβδομάδας-συζήτηση-της

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, είπε ότι η επιδημιολογική εικόνα της χώρας εξακολουθεί να βελτιώνεται, επαναλαμβάνοντας πάντως την έκκληση του πρωθυπουργού προς τους πολίτες, να εμβολιαστούν το ταχύτερο δυνατό.

Η κ. Πελώνη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, επισήμανε την ανάγκη επαγρύπνησης γι’ αυτό, όπως είπε, αποφασίστηκε «παράταση των self test για κάποιες ομάδες».

Ειδικότερα, γι’ αυτό ανάφερε: «αναμένουμε την τελική απόφαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Όπου υπάρξει πρόβλημα, θα διατεθούν από τα σουπερμάρκετ. Περιμένουμε την απόφαση για την Αττική».

Ερωτηθείσα για το πόσο σύντομα θα βγάλουμε τις μάσκες στους εξωτερικούς χώρους η κ. Πελώνη απάντησε: «Όλοι ελπίζουμε πως βρισκόμαστε κοντά σε αυτό, σε κάθε περίπτωση είναι μια απόφαση που θα πρέπει να λάβουν οι ειδικοί. Εντός της εβδομάδας θα συζητηθεί το θέμα στην επιτροπή των ειδικών».

Απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα των ποινών, με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία στα Γλυκά Νερά και το κατά πόσο επίκεινται αλλαγές, η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε πως σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση προσανατολίζεται σε αυστηροποίηση των ποινών.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr