Πελώνη για Τσίπρα στην Ακρόπολη: Επέβλεψε τη στατικότητα των fake news του

0
63
πελώνη-για-τσίπρα-στην-ακρόπολη-επέβλ

«Επιτέλους ο κ. Τσίπρας βρήκε το δρόμο προς την Ακρόπολη» δηλώνει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, τονίζοντας ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «επέβλεψε τη στατικότητα των fake news για τον Ιερό Βράχο που αναμασά ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και μήνες, κακοποιώντας την επιστήμη και την αλήθεια».

Απαντώντας στις βολές του Αλέξη Τσίπρα κατόπιν της ξενάγησής του, η Αριστοτελία Πελώνη αναφέρει πως «κάνει αντιπολίτευση για τα πάντα, από την πανδημία μέχρι την Ακρόπολη, αδιαφορώντας αν για ακόμη μια φορά δυσφημίζει τη χώρα».

«Επιτέλους ο κ. Τσίπρας βρήκε το δρόμο προς την Ακρόπολη, παρόλο που ως πρωθυπουργός δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με τον χώρο, ενώ μας προκαλεί εντύπωση που δεν ανέφερε τίποτα για την εκεί συνάντησή του με την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη» αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Ο καθένας δικαιούται να έχει την άποψή του περί αισθητικής. Δεν μπορεί, όμως, να απαξιώνεται με εύκολους χαρακτηρισμούς η δουλειά μιας ομάδας επιστημόνων, υπό τον Μανόλη Κορρέ, ο οποίος έχει αφιερώσει τη ζωή του στην Ακρόπολη -είναι η ίδια ομάδα που δουλεύει για την αναστήλωση της Ακρόπολης τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Είναι τα έργα που, μεταξύ άλλων, έδωσαν για πρώτη φορά πρόσβαση στην Ακρόπολη σε ΑμΕΑ και εμποδιζόμενα άτομα» συνεχίζει η κ. Πελώνη, και καταλήγει:

Ο κ. Τσίπρας επέβλεψε τη στατικότητα των fake news για τον Ιερό Βράχο που αναμασά ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και μήνες, κακοποιώντας την επιστήμη και την αλήθεια. Κάνει αντιπολίτευση για τα πάντα, από την πανδημία μέχρι την Ακρόπολη, αδιαφορώντας αν για ακόμη μια φορά δυσφημίζει τη χώρα».

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr