Πελώνη σε ΣΥΡΙΖΑ: Με fake news και κορωνοκαπηλεία υπονομεύει τις προσπάθειες της κυβέρνησης

0
48
πελώνη-σε-συριζα-με-fake-news-και-κορωνοκαπηλ

«Για ακόμα μια φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αυτό που ξέρει καλά. Με fake news και κορονοκαπηλεία υπονομεύει κάθε προσπάθεια της Κυβέρνησης και των πολιτών για έξοδο από την πρωτοφανή δοκιμασία της πανδημίας», τονίζει σε ανακοίνωση της η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, απαντώντας σε όσα ανέφερε η αξιωματική αντιπολίτευση για τη δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ».

«Και το τέλος της δοκιμασίας είναι ο εμβολιασμός των πολιτών. Όσο περισσότεροι πολίτες και μάλιστα ευάλωτοι απέναντι στον ιό, εμβολιαστούν, τόσο πιο γρήγορα και με ασφάλεια θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω», συνεχίζει η κυρία Πελώνη.

«Δεν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να εμβολιαστούν οι πολίτες δια της πειθούς; Κι αν όχι, τί ακριβώς προτείνει;», διερωτάται στη συνέχεια. «Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμένει μια φωνή μιζέριας.

Γνωρίζει καλά ότι τελειώνει ο χρόνος της επένδυσης στον φόβο της πανδημίας. Οι πολίτες βλέπουν φως στην άκρη του τούνελ κι αυτό τον τρομάζει. Γιατί έτσι έχει μάθει να πολιτεύεται. Στο σκοτάδι», επισημαίνει ακόμη.

Τέλος καταλήγει με ένα υστερόγραφο το οποίο έχει ως εξής: «Ο μόνος στον ΣΥΡΙΖΑ που βρήκε να πει μια θετική κουβέντα για τον εμβολιασμό, είναι ο Νίκος Φίλης. Συστήνουμε στον ΣΥΡΙΖΑ να διαβάσει την ανάρτησή του για την εμπειρία από τον εμβολιασμό του».

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr