Πελώνη: «Τέλος της επόμενης εβδομάδας πιθανές ανακοινώσεις για ωράριο κυκλοφορίας»

0
56
πελώνη-τέλος-της-επόμενης-εβδομάδας

Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα μπορούσαν να υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με το ωράριο κυκλοφορίας, προανήγγειλε η Αριστοτελία Πελώνη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιες ανακοινώσεις σχετικά με το ωράριο κυκλοφορίας και μια ορατότητα για δραστηριότητες που θα επανεκκινήσουν σε μεταγενέστερο χρόνο, όπως είναι τα άτομα στις δεξιώσεις.

Μιλώντας χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3», η Αριστοτελία Πελώνη ξεκαθάρισε ότι δεν αναμένεται κάτι σημαντικό από τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων, καθώς, όπως διευκρίνισε, η συζήτηση θα αφορά τα πρωτόκολλα του τουρισμού.

Σε ερώτηση αν τελικώς θα εφαρμοστούν στις εισόδους της χώρας πρόσθετα μέτρα ελέγχου, όπως τα τεστ αναπνοής, ώστε να εντοπίζονται όσοι ενδεχομένως προσκομίζουν πλαστά τεστ και πιστοποιητικά εμβολιασμού, η Αριστοτελία Πελώνη τόνισε ότι η χώρα έχει θέσει σε εφαρμογή το δικό της πιλοτικό πρόγραμμα αλλά και το ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό και αυτό που έχει σημασία είναι να διευκολύνονται και οι άνθρωποι που έρχονται στη χώρα μας.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr