Πιθανόν να φτάσουμε μέχρι το Πάσχα χωρίς νυχτερινή διασκέδαση

0
44

«Ας είμαστε ειλικρινείς, όλες οι ιχνηλασίες μας έδειξαν, ότι ειδικά στη νυχτερινή διασκέδαση, όταν ο κόσμος χαλαρώνει, φωνάζει, έρχεται πιο κοντά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα μετάδοσης του ιού» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης. «Δεν ισχύει το ίδιο σε αυτή την έκταση στα εστιατόρια. Γι’ αυτό και διαχωρίζω την λειτουργία των εστιατορίων από τη λειτουργία της διασκέδασης» εξήγησε.

Ανοικτό το ενδεχόμενο τα μέτρα περιορισμού διάδοσης του κορωνοϊού να ισχύσουν για τη νυχτερινή διασκέδαση μέχρι το Πάσχα άφησε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Αν με ρωτήσετε με το χέρι στην καρδιά αν πιστεύω ότι θα λειτουργήσει η βραδινή διασκέδαση μέχρι που να φτάσουμε σε ένα σημείο να έχουμε μια μαζική ανοσία του πληθυσμού θα σας πω ότι το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα λειτουργήσει. Πιθανόν να φτάσουμε μέχρι το Πάσχα χωρίς διασκέδαση» τόνισε.

Ωστόσο, υπογράμμισε πως «έχουμε σταθεί δίπλα σε αυτούς τους κλάδους και θα σταθούμε δίπλα και το 2021 για να μπορούμε να αποζημιώσουμε επιχειρηματίες και εργαζόμενους».

Πηγή: tilegrafimanews.gr