ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ : ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ για ΑΓΡΟΤΕΣ και κτηνοτρόφους – ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ !! – ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΠΙΔΟΜΑ Α21 ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΟΣΗ 2022

0
156

ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ : ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ για ΑΓΡΟΤΕΣ και κτηνοτρόφους (www.opekepe.gr)- ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ !! – ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΠΙΔΟΜΑ Α21 ΠΑΙΔΙΟΥ (www.opeka.gr) ΔΟΣΗ 2022 – Οι απαραίτητες πληροφορίες!

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΔΟΜΑΤΑ: Ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 2ης εκκαθάρισης των δικαιούμενων ποσών στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία), για τις 4 προσκλήσεις, του έτους αιτήσεων 2021. Το ποσό που καταβάλλεται ανέρχεται σε 411.390 ευρώ πανελλαδικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Οι δικαιούχοι έχουν πρόσβαση στους αναλυτικούς πίνακες με τα στοιχεία του υπολογισμού της πληρωμής τους με τη χρήση των κωδικών τους στην διαδικτυακή εφαρμογή του Μέτρου (εδώ).

ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ : ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ για ΑΓΡΟΤΕΣ και κτηνοτρόφους - ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ !! - ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΠΙΔΟΜΑ Α21 ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΟΣΗ 2022

Κατά των αποτελεσμάτων της πληρωμής προκαταβολής, και σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 18 της ανωτέρω απόφασης, οι παραγωγοί δύνανται να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την Τετάρτη (25 Οκτωβρίου 2022) και εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών, δηλαδή έως και την Τετάρτη (2 Νοεμβρίου 2022), ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος της Δράσης με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών.

Σχετικά με τον έλεγχο συμβάσεων με συμβούλους στο πλαίσιο των 4 προσκλήσεων του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020, ο ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρει ότι δεν θα ληφθεί νεότερο αρχείο από την ΑΑΔΕ προκειμένου χρησιμοποιηθεί κατά τον υπολογισμό πληρωμής ενδικοφανών προσφυγών 2ης εκκαθάρισης.

ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ : ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ για ΑΓΡΟΤΕΣ και κτηνοτρόφους – ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ !! – ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΠΙΔΟΜΑ Α21 ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΟΣΗ 2022 – Τι ισχύει!

Οι επόμενες μηνιαίες δόσεις του επιδόματος παιδιού για το τρέχον έτος θα δοθούν τις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022: Η πληρωμή θα αφορά στους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο και
  • την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022: Οι δικαιούχοι θα λάβουν τη μιάμιση δόση του επιδόματος.

ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ : ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ για ΑΓΡΟΤΕΣ και κτηνοτρόφους - ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ !! - ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΠΙΔΟΜΑ Α21 ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΟΣΗ 2022

Το ποσό του επιδόματος ανέρχεται σε 105 ή 63 ή 42 ευρώ για κάθε παιδί για το πρώτο και δεύτερο παιδί, ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος, και σε 210 ή 126 ή 84 από το τρίτο και για κάθε επόμενο παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού, θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Τα 14 ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΠΕΚΑ που θα πληρωθούν έως 31/10/2022- ΚΕΑ, Α21 Επίδομα παιδιού, ΕΞΟΔΑ ΚΗΔΕΙΑΣ – ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΟΠΕΚΕΠΕ : Τι ανακοινώθηκε για την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΠΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ- ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΕΦΚΑ, ΝΑΤ, ΑΜΕΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΕΚΤΑΚΤΟ : Μέχρι 1000 στρέμματα ανά ΑΦΜ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ με 70% ΟΠΕΚΕΠΕ – Εβδομάδα ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΙΚΑ, ΕΦΚΑ

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr