ΠΟΕΕΤ: Μεγάλη νίκη της Ομοσπονδίας, των πρωτοβάθμιων σωματείων, μα πάνω από όλα των εργαζομένων

0
116
ποεετ-μεγάλη-νίκη-της-ομοσπονδίας-των

ΠΟΕΕΤ: «Η ανακοίνωση της εταιρείας efood για άμεση σύναψη σύμβασης αορίστου χρόνου σε 2.000 εργαζόμενους αποτελεί τεράστια νίκη της…

Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ), των σωματείων μας, μα πάνω από όλα των ίδιων των εργαζομένων» αναφέρει η ΠΟΕΕΤ σε ανακοίνωσή της.

«’Αμεσα υιοθετήσαμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, προκηρύξαμε δύο κινητοποιήσεις, όπου οι διανομείς συμμετείχαν μαζικά, πήραν την τύχη στα χέρια τους και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα.

Η ΠΟΕΕΤ δηλώνει πως θα είναι στο πλευρό τους, μέχρι και ο τελευταίος εργαζόμενος να έχει πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, όχι μόνο στην efood, αλλά σε κάθε εταιρεία, σε κάθε χώρο δουλειάς. Αυτή η νίκη είναι των εργαζομένων. Ο αγώνας για να μην μείνει στα χαρτιά, όπως έγινε τώρα το εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, συνεχίζεται αδιάκοπα. Εργαζόμενοι, σωματεία, Ομοσπονδία, μπορούν να καταφέρουν πολλά» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕΕΤ.

Παράλληλα, η Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου και το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού με ανακοινώσεις τους υπενθυμίζουν τη σημερινή συγκέντρωση στις 11:00 το πρωί στο Πεδίον του ‘Αρεως.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr