ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΩΡΑ : Ο Πούτιν χτυπά τον Χάρκοβο, ψάχνουν να σκοτώσουν τον κυβερνήτη!

0
153
πολεμοσ-ουκρανια-τωρα-ο-πούτιν-χτυπά-τ

ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΩΡΑ : Ο Πούτιν χτυπά τον Χάρκοβο, ψάχνουν να σκοτώσουν τον κυβερνήτη!

Ανηλεές σφυροκόπημα από τις δυνάμεις της Ρωσίας στο Χάρκοβο, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας. Το πρωί της Τρίτης (01.03.2022) έγινε επίθεση με πυραύλους στην καρδιά της πόλης και υπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς.

Ένα βίντεο που ανέβηκε στα social media δείχνει τη στιγμή πυραυλικής επίθεσης σε κυβερνητικό κτίριο στο κέντρο του Χάρκοβο. Στην περιοχή όπου επιτέθηκαν οι δυνάμεις της Ρωσίας βρίσκονται επίσης σχολεία και νοσοκομεία. Όλα αυτά ενώ ο πόλεμος στην Ουκρανία μπήκε πλέον στην 6η μέρα του.

Στόχος των ρωσικών δυνάμεων στο Χάρκοβο, σύμφωνα με την ουκρανική πλευρά, ήταν το κτίριο της τοπικής κυβέρνησης και σκοπός να σκοτωθεί ο κυβερνήτης.

Αρχικά υπήρχαν πληροφορίες για 11 νεκρούς και πολλούς τραυματίες, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Η στιγμή που ο πύραυλος χτυπά το κτίριο και προκαλεί τρομακτική έκρηξη έχει καταγραφεί σε συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο πύραυλος χτυπά απευθείας το κτίριο και τη στιγμή που πολλά αυτοκίνητα πολιτών περνούν από το σημείο!

ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΩΡΑ : Ο Πούτιν χτυπά τον Χάρκοβο, ψάχνουν να σκοτώσουν τον κυβερνήτη! : ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Το χτύπημα ήταν μια απόπειρα δολοφονίας του κυβερνήτη του Χαρκόβου και της ομάδας του που ηγούνται της αντίστασης στην πόλη, σύμφωνα με την ουκρανική πλευρά.

Τα συντρίμμια και την καταστροφή που άφησε πίσω της η έκρηξη, κατέγραψαν άλλα βίντεο που ανέβηκαν στα social media. Ζημιές από την έκρηξη έγιναν και σε ένα διαμέρισμα που βρίσκεται απέναντι από το κτίριο της διοίκησης στο Χάρκοβο!

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr