Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέες εκρήξεις στο Κίεβο – “Σφυροκοπήθηκε” πολυκατοικία

0
118
πόλεμος-στην-ουκρανία-νέες-εκρήξεις-σ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέες εκρήξεις στο Κίεβο – “Σφυροκοπήθηκε” πολυκατοικία

Ειδήσεις: Ακόμη μια πολυκατοικία στο Κίεβο έγινε στόχος επίθεσης το πρωί της Τετάρτης (16.03.2022), με την πρωτεύουσα της Ουκρανίας να «ξυπνά» ξανά από τον ήχο εκρήξεων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Εικόνες που «ανέβασαν» στο telegram οι ουκρανικές αρχές δείχνουν 12ώροφη πολυκατοικία στο Κίεβο να έχει δεχτεί επίθεση, ενώ βίντεο από την πρωτεύουσα της Ουκρανίας καταγράφουν τις στιγμές μετά τις εκρήξεις με καπνούς να υψώνονται στον ουρανό και σειρήνες να ηχούν παντού.

Η νύχτα που πέρασε ήταν πραγματική κόλαση όχι μόνο για το Κίεβο, αλλά και για την Οδησσό και τη Λβιβ, όπου οι ρωσικές δυνάμεις επιχειρούν ασταμάτητα!

Η πολυκατοικία που έγινε στόχος βρίσκεται στο προάστιο Σεβτσενκίβσκι του Κιέβου. Οι υπηρεσίες εκτάκτων περιστατικών έλαβαν αναφορές για επίθεση στις 06:16 τα ξημερώματα, από την οποία κατέρρευσε ο τελευταίος όροφος ενώ προκλήθηκε και καταστροφή σε 9ώροφο κτίριο που βρίσκεται δίπλα. Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν και άλλοι 37 απομακρύνθηκαν. Σωστικά συνεργεία αναζητούν επιζώντες.

Δείτε τις εικόνες από τη νέα επίθεση στο Κίεβο, το πρωί της Τετάρτης και ενώ ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει πλέον μπει στην 21η μέρα του.

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Κιέβου έχει επιβάλει 36ωρη απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη καθώς το σφυροκόπημα των Ρώσων, συνεχίζεται ανελέητα.

newsit.gr

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr