Πολυτεχνείο: Την ακύρωση των φετινών εορτασμών ανακοίνωσε ο Μ. Χρυσοχοϊδης

0
172

Πολυτεχνείο: Την ακύρωση των φετινών εορτασμών ανακοίνωσε ο Μ. Χρυσοχοϊδης – Εξαιτίας των μέτρων για τον κορονοϊό.

Ειδήσεις: Την ακύρωση της φετινής πορείας για το Πολυτεχνείο λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό έκανε γνωστή σε δηλώσεις του ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Μετά την ακύρωση των εορτασμών, για την 25η Μαρτίου και την 28η Οκτωβρίου η κυβέρνηση προχώρησε στην ακύρωση και του εορτασμού για την 17η Νοεμβρίου, λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό αλλά και του καθολικού lockdown.

Σύμφωνα με το sdna.gr, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, σε δηλώσεις που έκανε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου έπειτα από σύσκεψη στην οποία συμμετείχε παρουσία του πρωθυπουργού όπου και πάρθηκε η απόφαση αναφερόμενος στο συγκεκριμένο ζήτημα τόνισε τα εξής:«Το 2020 δεν γιορτάσαμε την 25η Μαρτίου, την 28η Οκτωβρίου, δεν γιορτάσαμε τίποτα από αυτά που μας ενώνουν, το ίδιο θα γίνει με το Πολυτεχνείο. Όταν θα ανοίξει η χώρα, θα είμαστε όλοι μαζί για να γιορτάσουμε τις μεγάλες γιορτές» .

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έρχεται λίγες ώρες έπειτα από την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων να γίνουν κανονικά, οι εκδηλώσεις αλλά και η πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο ίδιος πρόσθεσε τα εξής: «Νομίζω είναι μία ευκαιρία να γίνει μία πλατιά συζήτηση, με σεβασμό και κατάνυξη στη μνήμη των νεκρών του Πολυτεχνείου, να του αποδώσουμε το νόημα που πρέπει και όταν πια θα ανοίξει η χώρα, όταν θα κλείσει αυτή η περιπέτεια, είμαστε εδώ και πάλι, όλοι μαζί, να γιορτάσουμε όλες αυτές τις μεγάλες γιορτές που μας ενώνουν»

Πηγή: tilegrafimanews.gr