Προανακριτική Επιτροπή: Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία από Καλογρίτσα

0
109
προανακριτική-επιτροπή-νέα-αποκαλυπ

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία έστειλε στην Προανακριτική Επιτροπή ο Χρήστος Καλογρίτσας.

Τα νέα στοιχεία – «φωτιά» του εργολάβου επιβαρύνουν κι άλλο τον πρώην υπουργό της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά.

Ο Χρήστος Καλογρίτσας, σε σημείωμα του, κατακεραυνώνει τον Νίκο Παππά και την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, ο επιχειρηματίας διαβίβασε νέα sms μηνύματα μεταξύ του ίδιου και του Νίκου Παππά που επιβεβαιώνουν ότι ο πρώην υπουργός συντόνιζε όλες τις ενέργειες και συναντήσεις του κ. Καλογρίτσα και του έδινε εντολές πως θα δράσει, αποδεικνύοντας ότι ο κ. Καλογρίτσας λειτουργούσε ως παρένθετο πρόσωπο (μπροστινός) του Νίκου Παππά.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Καλογρίτσας κατέθεσε:

• SMS του κ. Παππά προς τον κ. Καλογρίτσα που του αναφέρει «Tony Lianos he will be waiting at ccc office at 9 am tomorrow» επισημαίνοντας του «γρήγορα» «αύριο πρωί», πράγμα που αποδεικνύει ότι ο Νίκος Παππάς κανόνισε συνάντηση του κ. Καλογρίτσα με τον κ. Λιανό της ccc πριν το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών και την έκδοση της εγγυητικής, εκθέτοντας τον πρώην υπουργό που δήλωνε ότι δεν είχε σχέση με τις επαφές Καλογρίτσα – CCC. Ο Νίκος Παππάς λοιπόν εμπλέκεται απόλυτα στην αφανή συνεργασία Καλογρίτσα – CCC για τις τηλεοπτικές άδειες

• SMS του Νίκο Παππά προς τον Χρήστο Καλογρίτσα όπου αρχικά αναφέρει «περιμένω τηλέφωνο» και εν συνεχεία «Μίλησα σε παίρνει τηλ σήμερα. Ζήτησε ο Κοντ να σε δει…… λέει ό, τι του πούμε (φουρλεμάδης)», πράγμα που αποδεικνύει ότι ο κ. Παππάς επικοινώνησε με τον κ. Κοντομηνά, ότι κανόνισε τη συνάντηση Καλογρίτσα Κοντομηνά και ότι είχε διασφαλίσει ότι ο κ. Κοντομηνάς θα κάνει «ό,τι του πούμε», επιβεβαιώνοντας ότι ο κ. Καλογρίτσας λειτουργεί με εντολές του Νίκου Παππά

• Σειρά τιμολογίων που (σύμφωνα με την πλευρά του κ. Καλογρίτσα) επιβεβαιώνουν τα όσα έχει καταθέσει στην προανακριτική επιτροπή περί της χρηματοδότησης της εφημερίδας Documento από τον ίδιο με πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά.

Τα νεότερα στοιχεία ενδυναμώνουν όσα έχουν αποδειχθεί ήδη. Ο Νίκος Παππάς, ενώ ήταν αρμόδιος υπουργός έστελνε εκ μέρους του τον Χρήστου Καλογρίτσα και του διασφάλιζε να βρει χρήματα και συνεταίρους για τη δημιουργία του ΣΥΡΙΖΑchannel.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr