«Πτήσεις μόνο για εμβολιασμένους» από την Ryanair

0
410
πτήσεις-μόνο-για-εμβολιασμένους-απ

«Πτήσεις μόνο για εμβολιασμένους» από την Ryanair

Ειδήσεις: Σε μία πρόταση ριζοσπαστική που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις προχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair. «Μόνο οι επιβάτες που έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, θα πρέπει να μπορούν να επιβιβαστούν σε αεροπλάνο», δήλωσε ο Mάικλ Ο’Λίρι, σύμφωνα με την εφημερίδαTelegraph.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Η εφημερίδα ανέφερε ότι ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής αεροπορικής εταιρείας διαφωνεί με την εφαρμογή υποχρεωτικών προγραμμάτων εμβολιασμού σε χώρες λόγου χάρη, όπως η Αυστρία και η Γερμανία . Αντίθετα θεωρεί οτι οι κυβερνήσεις θα πρέπει να «κάνουν τη ζωή δύσκολη» για τους ανθρώπους που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο χωρίς σοβαρό λόγο.

«Εάν δεν έχετε εμβολιαστεί, δεν πρέπει να σας επιτρέπεται να μπείτε στο νοσοκομείο, δεν πρέπει να σας επιτρέπεται να πετάξετε, δεν πρέπει να σας επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε το μετρό του Λονδίνου και δεν πρέπει να σας επιτρέπεται να μπείτε ούτε στο τοπικό σούπερ μάρκετ ούτε στο φαρμακείο», φέρεται να δήλωσε ο Ο’ Λίρι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair είπε ότι η αεροπορική εταιρεία αναμένεται να εγκαινιάσει πτήσεις με 10% λιγότερους επιβάτες τον Δεκέμβριο λόγω των μέτρων που επιβλήθηκαν για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Η παραλλαγή Όμικρον διέψευσε για άλλη μια φορά τις ελπίδες του ταξιδιωτικού τομέα για ανάκαμψη, καθώς ένα νέο κύμα περιορισμών οδηγεί τους επιβάτες να ακυρώσουν ή να σταματήσουν τις κρατήσεις για ταξίδια.

Αρκετοί επιβάτες αναμένεται είτε να ακυρώσουν είτε να καθυστερήσουν τα ταξίδια τους λόγω των περιορισμών. Ο επικεφαλής της αεροπορικής εταιρείας δήλωσε ότι αναμένει επίσης πως οι πρώτοι μήνες του επόμενου έτους θα είναι «αδύναμοι» λόγω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας σχετικά με τους περιορισμούς ή λόγω των νέων μέτρω που επιβάλλονται από διαφορετικές κυβερνήσεις.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr