Ραντεβού για εμβόλιο στο emvolio.gov.Gr : Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου

0
157
ραντεβού-για-εμβόλιο-στο-emvolio-gov-gr-μεγάλη-η-σ

Ραντεβού για εμβόλιο στο emvolio.gov.Gr : Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου – Οι απαραίτητες πληροφορίες.

Ειδήσεις: Περίπου 44.000 πολίτες ηλικίας 40 έως 44 ετών μπήκαν ήδη από χθες το βράδυ στην πλατφόρμα για να κλείσουν ραντεβού εμβολιασμού με το εμβόλιο της AstraZeneca, ενώ 500 από αυτούς έχουν ήδη εμβολιαστεί από το πρωί, επισήμανε σήμερα ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Σε ό,τι αφορά την ηλικιακή ομάδα 30-39 ετών έχουν εγγραφεί περίπου 120.000 πολίτες και έχουν ήδη εμβολιαστεί πάνω από 5.000 ανέφερε ο κ. Γεραπετρίτης στον ΣΚΑΪ 100,3.

Ο υπουργός ανακοίνωσε, παράλληλα, ότι οι κατάκοιτοι συμπολίτες μας θα αρχίσουν να εμβολιάζονται στα σπίτια τους από τις 15 Μαΐου, με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Ο κύριος Γεραπετρίτης τόνισε ότι η διατήρηση του SMS για λίγες ημέρες ακόμη, όπως και ο περιορισμός στην κυκλοφορία κατά τις νυχτερινές ώρες, έχει και μια συμβολική σημασία, αλλά και μια παιδαγωγική ιδιότητα.

«Οτιδήποτε ανοίγεις είναι πιο δύσκολη άσκηση απ’ οτιδήποτε κλείνεις (…) Το να ανοίγεις είναι μια εύκολη πολιτικά απόφαση, αλλά τεχνικά δύσκολη», σημείωσε.

Παράλληλα, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε ότι η Ελλάδα πλέον σπάει στερεότυπα και έχει δημιουργήσει μια παράσταση σοβαρού ψηφιακού κράτους.

Υπενθυμίζεται από το iefimerida.gr, ότι ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας δήλωσε ότι μέχρι τις 30 Ιουνίου θα μπορεί να εμβολιαστεί όποιος ενήλικος το επιθυμεί.

Πληρωμές : ΚΕΑ , Α21 επίδομα παιδιού ΟΠΕΚΑ, Συντάξεις ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, ΔΕΚΟ

Αναδρομικά για 29.356 συντάξεις ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΔΕΚΟ, Δημοσίου – 534 ευρώ επίδομα

Δώρο Πάσχα 2021 αναστολής – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – Πληρωμή ΚΕΑ, Α21 επίδομα παιδιού , ΙΚΑ συντάξεις

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr