Σέρρες: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβεράδων – Στο νοσοκομείο ο ένας

0
463
σέρρες-άγριος-ξυλοδαρμός-ντελιβεράδ

Σέρρες: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβεράδων – Στο νοσοκομείο ο ένας

Ειδήσεις: Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στις Σέρρες το απόγευμα της Δευτέρας. Ντελιβεράδες δέχτηκαν επίθεση και ξυλοκοπήθηκαν άγρια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiloges.tv, ένας διανομέας ανέλαβε να παραδώσει παραγγελία που έγινε στο κατάστημα όπου εργάζεται.

Πλησιάζοντας στο σημείο της παράδοσης βρέθηκε απέναντι σε μια ομάδα περίπου δέκα ατόμων που όταν τον είδαν άρχισαν να τον φωνάζουν για να πάει προς το μέρος τους.

Αυτός νομίζοντας ότι τον περιμένουν για να παραδώσει την παραγγελία, τους πλησίασε. Όταν ζήτησε να πληρωθεί, τού είπαν ότι συνεννοήθηκαν με το μαγαζί και ότι θα περνούσαν για να πληρώσουν από εκεί.

Ο διανομέας θέλησε να επικοινωνήσει με την εταιρεία όπου δούλευε για να επιβεβαιώσει το γεγονός και τους φώναζε να μην απομακρυνθούν. Εκείνη την στιγμή άρχισαν να τον χτυπούν.

Όταν από το κατάστημα είδαν ότι δεν απαντά στο τηλέφωνο, έστειλαν άλλους δυο «πακετάδες» για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί. Επίθεση δέχτηκαν και εκείνοι και μάλιστα στον έναν που δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί άμεσα, κατάφεραν με αιχμηρό αντικείμενο που πέταξαν, να του σκίσουν το φρύδι. Στο σημείο έφτασαν και αστυνομικοί.

Ο ένας διανομέας όπως επιβεβαίωσαν πηγές στην ιστοσελίδα «Επιλογές», στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο καθώς είναι χτυπημένος στο κεφάλι. Έγινε η εισαγωγή του στο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στη χειρουργική κλινική όπου και θα παραμείνει έως και σήμερα ενώ ο δεύτερος έφερε θλαστικά τραύματα και μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν επέστρεψε στο σπίτι του.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr