Σοφία Ζαχαράκη: Φαίνεται ότι θα πάμε πολύ καλά το 2022 στον τουρισμό

0
62
σοφία-ζαχαράκη-φαίνεται-ότι-θα-πάμε-πο
Συνεδρίαση με θέμα ημερήσιας διάταξης: Προσβάσιμος Τουρισμός – Τουρισμός για όλους. Τα μέλη της Υποεπιτροπής ενημέρωσαν οι κ.κ.: Σοφία Ζαχαράκη, Υφυπουργός Τουρισμού και Ιωάννης Βαρδακαστάνης, Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ).
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Σοφία Ζαχαράκη: «Φαίνεται ότι θα πάμε πολύ καλά το 2022 στον τουρισμό. Ας το ευχηθούμε αυτό όλοι μαζί…

διότι αυτό σημαίνει θέσεις εργασίας. Θέσεις για τους νέους ανθρώπους, να μπορέσουν να συντηρηθούν οι επιχειρήσεις, να τα πάνε ακόμα καλύτερα», δήλωσε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, η οποία επισκέπτεται την Ξάνθη.

Για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης είπε «έχουμε να κάνουμε πολλά βήματα ακόμα» στον τομέα του τουρισμού και για το Νομό Ξάνθης ότι μπορεί να αξιοποιήσει την καλή χρονική συγκυρία, τη νέα καμπάνια, το πρόγραμμα τουριστικής ανάπτυξης της Περιφέρειας και τις πρωτοβουλίες του Δήμου.

Χθες η κ. Ζαχαράκη επισκέφτηκε την οικία του Μάνου Χατζιδάκι που λειτουργεί ως πολυχώρος Τεχνών και πολιτισμού και για σήμερα έχει προγραμματίσει επίσκεψη στη Σταυρούπολη για να δει τις ευκαιρίες που υπάρχουν για την ανάπτυξη του οικοτουρισμού στην περιοχή.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr