Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Γυναίκα κατέληξε μετά από άγριο ξυλοδαρμό – Αγνοείται ο σύζυγος

0
202
σοκ-στην-αλεξανδρούπολη-γυναίκα-κατέ

Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Γυναίκα κατέληξε μετά από άγριο ξυλοδαρμό – Αγνοείται ο σύζυγος

Ειδήσεις: Συγκλονισμένη είναι η Αλεξανδρούπολη από την υπόθεση θανάτου μίας 29χρονης γυναίκας η οποία έφυγε από τη ζωή έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Η γυναίκα στις 5 Δεκεμβρίου είχε παρουσιαστεί στα Επείγοντα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με τον άντρα της υποστηρίζοντας πως έπεσε από την σκάλα.

Τελικά όπως αποδείχθηκε από καμία σκάλα δεν είχε πέσει αλλά αντίθετα είχε χτυπηθεί άγρια από τον σύζυγό της. Όπως προκύπτει μάλιστα από το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, η υπόθεση του ξυλοδαρμού αποκαλύφθηκε έπειτα από την πρωτοβουλία των γονέων του θύματος να απευθυνθούν στις Αρχές και να ζητήσουν να διερευνήσουν τα χτυπήματα που έφερε στο σώμα της.

Ειδικότερα, όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, στις 8 Δεκεμβρίου, τρεις ημέρες δηλαδή μετά την εισαγωγή της γυναίκας στο νοσοκομείο, οι γονείς της πέρασαν την πόρτα της Αστυνομίας στην Αλεξανδρούπολη αποκαλύπτοντας τα όσα βίωνε η γυναίκα στα χέρια του συζύγου της. Οι γονείς ζήτησαν από τους αστυνομικούς να εξετάσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε η γυναίκα.

Τότε ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και έγινε έρευνα από την οποία προέκυψε πως τα τραύματα που έφερε η 29χρονη – είχε υποστεί ρήξη σπλήνας και ήπατος- είναι συμβατά με ξυλοδαρμό.

Δυστυχώς η 29χρονη αφού υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης.

Αυτό που αναμένεται πλέον να δώσει περισσότερες απαντήσεις για τις συνθήκες του θανάτου, αλλά και του τραυματισμού της 29χρονης γυναίκας που κατέληξε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης είναι η νεκροψία-νεκροτομή.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν είχε γίνει κάποια καταγγελία στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία, ούτε και ο σύζυγός είχε απασχολήσει ποτέ την Αστυνομία. Ωστόσο εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως το βράδυ που πέθανε η κοπέλα αυτός εξαφανίστηκε.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr