Σοκ στην Λαμία: Αυτοκίνητο έγινε σμπαράλια – Εκσφενδονίστηκε η μηχανή του

0
135
σοκ-στην-λαμία-αυτοκίνητο-έγινε-σμπαρ

Σοκ στην Λαμία: Αυτοκίνητο έγινε σμπαράλια – Εκσφενδονίστηκε η μηχανή του

Ειδήσεις: Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 2.00 τα ξημερώματα της Τρίτης στη Λαμία, όταν ο οδηγός ενός μαύρου αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί από την πορεία του και να χτυπήσει πάνω σε κίτρινα κάγκελα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Όπως είπαν οι γείτονες στο LamiaReport άκουσαν τρεις διαδοχικούς δυνατούς κρότους και πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους. Βγαίνοντας στο μπαλκόνι δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν, ενώ κάποιοι από αυτούς έτρεξαν να βοηθήσουν το νεαρό ζευγάρι που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο αρχικά χτύπησε αριστερά στα κίτρινα κάγκελα, έκανε «σβούρα» μέσα στο δρόμο, ενώ στη συνέχεια χτύπησε ξανά στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα η μηχανή να «πετάξει» και να βρεθεί αρκετά μέτρα μακριά.

Ο νεαρός οδηγός και η συνοδηγός του διακομίστηκαν στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, ευτυχώς χωρίς να έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Επίσης από καθαρή τύχη δεν χτυπήθηκε κάποιο από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που ήταν στο σημείο του τροχαίου. Η Τροχαία Λαμίας διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr