Σοκ στην Λαμία! Ρομά επιτέθηκαν σε νεαρό μέσα στο σπίτι του

0
454
σοκ-στην-λαμία-ρομά-επιτέθηκαν-σε-νεαρ

Σοκ στην Λαμία! Ρομά επιτέθηκαν σε νεαρό μέσα στο σπίτι του

Ειδήσεις:  Άγριο ξυλοδαρμό από παρέα Ρομά υπέστη νεαρός Λαμιώτης μέσα στο σπίτι του. Η αστυνομία βρίσκεται σε συναγερμό για τον εντοπισμό των δραστών της άγριας επίθεσης σε βάρος του 24χρονου που έγινε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί στην οδό Χαλκομάτας στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport έξω από το σπίτι του νεαρού ήταν ένα φορτηγό και ετοιμαζόταν για να κάνει μετακόμιση. Αρχικά πήγε στο σημείο ένας άνδρας και λογομάχησαν έντονα. Στη συνέχεια ο άνδρας επέστρεψε με ακόμη τέσσερις νεαρούς Ρομά και όλοι μαζί «μπούκαραν» στο σπίτι σπάζοντας την πόρτα.

«Τον χτύπησαν πολύ άσχημα το παιδί στο κεφάλι με σίδερα. Έσπασαν την πόρτα, μπήκαν μέσα στο σπίτι και τον χτυπούσαν όλοι μαζί….», λέει ένας από τους γείτονες στο LamiaReport.

Ο 24χρονος διακομίστηκε με αίματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, ενώ η αστυνομία έχει στη διάθεση της τα στοιχεία του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν οι δράστες και τους αναζητά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamiareport το πιθανότερο σενάριο είναι να υπήρχαν κάποιες προσωπικές διαφορές με τον άνδρα, που αρχικά λογομάχησε ο νεαρός, και αυτός στη συνέχεια κάλεσε τους Ρομά για ενίσχυση και επιτέθηκαν στον 24χρονο Λαμιώτη εισβάλλοντας μέσα στο σπίτι.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr