Σοκ στην Θεσσαλονίκη: «Ο θείος μου με βίαζε όταν έλειπαν ο παππούς και η γιαγιά»

0
123
σοκ-στην-θεσσαλονίκη-ο-θείος-μου-με-βί

Σοκ στην Θεσσαλονίκη: «Ο θείος μου με βίαζε όταν έλειπαν ο παππούς και η γιαγιά»

Ειδήσεις: Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί η κατάθεση που έδωσε στους αξιωματικούς του αστυνομικού τμήματος Θεσσαλονίκης, ο 18χρονος, ο οποίος μαζί με τον αδερφό του και την ξαδέρφη του, έπεφταν θύματα βιασμού από τον ίδιο τους το θείο για μια τετραετία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Όπως αποκαλύπτουν αστυνομικές πηγές στο Newsbomb, ο 51χρονος έδινε στα παιδιά λεφτά και γλυκά, προσπαθώντας να προσποιηθεί τον καλό θείο που τα αγαπάει. Ο δράστης εκμεταλλευόταν την εμπιστοσύνη που του έδειχναν τα δύο του αδέλφια. Το ένα παιδί (κοριτσάκι) που έπεσε θύμα του ήταν του ενός αδελφού του και τα άλλα δύο (αγοράκια) του δεύτερου αδερφού του.

Οι γονείς των παιδιών άφηναν τα παιδιά στο σπίτι των παππούδων τους κατά τις ώρες που ήταν στη δουλειά. Ο 51χρονος ζούσε με τους γονείς του (παππούδες των παιδιών) σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη. Όταν οι παππούδες απουσίαζαν από το σπίτι και έμενε μόνος με τα ανίψια του, τότε έβρισκε την ευκαιρία να πραγματοποιεί τις φρικιαστικές πράξεις σε βάρος τους.

Το Mega αποκάλυψε μέρος της κατάθεσης του 18χρονου, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς πως «ο θείος μου με βίαζε όταν έλειπαν ο παππούς και η γιαγιά».

«Για τρία ολόκληρα χρόνια από όταν πήγαινα πρώτη έως και Γ’ Δημοτικού, οι γονείς μου επειδή εργάζονταν, με πήγαιναν στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς, όπου έμενε και ο θείος μου, για να με προσέχουν. Έμενα πολλές ώρες και κατά κύριο λόγο διανυκτέρευα. Εκεί ο θείος μου με κακοποιούσε σεξουαλικά. Άρχισε από απλές θωπείες σε διάφορα μέρη του σώματός μου, όπως κεφάλι ή πόδια, όμως μετά από κάποιο διάστημα, άρχισε να με χαϊδεύει στα γεννητικά όργανα. Μετά άρχισε να μου κάνει κι άλλα πράγματα, όπως… Στις απλές θωπείες ήταν μέσα στο σπίτι, αλλά όχι στο ίδιο δωμάτιο, ο παππούς και η γιαγιά, απουσίαζαν για διάφορους λόγους, αλλά δεν καταλάβαιναν τι γινόταν. Όταν όμως έκανε χοντρά πράγματα απουσίαζαν.

Αρκετές φορές τα βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο το οποίο στερέωνε σε έπιπλο. Δεν μου τα έδειχνε ποτέ. Κάποιες φορές μου έβαζε να βλέπω βίντεο πορνογραφικού περιεχόμενου με ενήλικες να κάνουν σεξ. Είχε καταφέρει όμως με τον τρόπο του να με κάνει να τον αγαπώ. Κάθε φορά μου έδινε δώρα, όπως γλυκά, πατατάκια ή χαρτάκια από συλλογές παικτών ποδοσφαίρου. Πολλές φορές με πήγαινε βόλτες με το αυτοκίνητο και με θώπευε όσο καθόμουν στη θέση του συνοδηγού πάνω από τα ρούχα μου και μια φορά με οδήγησε σε ερημικό μέρος, δεν θυμάμαι που ακριβώς, και άρχισε να με θωπεύει γιατί του έλεγα επανειλημμένα ότι θέλω να πάω σπίτι», ανέφερε στους αστυνομικούς ο 18χρονος

Η συνέχεια, είναι σοκαριστική: «Στη Γ Δημοτικού συνέβη ένα περιστατικό που ήταν αφορμή για να μάθουν οι γονείς. Ο κατά τρία χρόνια μικρότερος ξάδελφός μου είπε στον μπαμπά μου ότι ο θείος πήγε μια φορά να τον φιλήσει στο στόμα του, ή τον φίλησε, δεν θυμάμαι. Τότε ο θείος πήρε το κινητό του άλλου θείου και βρήκε το βίντεο με εμένα στη μπανιέρα γυμνό και τον θείο να παίζουμε ένα παιχνίδι στη μπανιέρα. Ο θείος θώπευε και την ξαδέλφη μου και επίσης τη βιντεοσκοπούσε. Στα περιστατικά εμπλέκεται και ένας φίλος του θείου»

Προκαλεί στην απολογία του ο θείος: «Το έκανα αλλά το έχω μετανιώσει»

Ανατριχίλα προκαλούν όσα υποστήριξε στην απολογία του ο 51χρονος που κατηγορείται ότι ασελγούσε στα ανίψια του.

«Έχω μετανιώσει για όλα αυτά. Τα έκανα, αλλά πλέον τα έχω μετανιώσει και έχω ζητήσει συγχώρεση από το Θεό» υποστηρίζει ο 51χρονος άνδρας από τη Θεσσαλονίκη που κατηγορείται ότι ασελγούσε για χρόνια στα ανήλικα ανίψια του.

Τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία που συντάχθηκε για την υπόθεση αλλά και η απολογία του προκαλούν σοκ: «Έχω μετανιώσει για όλα αυτά. Τα έκανα, αλλά πλέον τα έχω μετανιώσει και έχω ζητήσει συγχώρεση από το Θεό. Έχω πειράξει μόνο το αγόρι και το ένα κορίτσι. Το κορίτσι το φιλούσα στο στόμα και τη χάιδευα. (…) Το αγόρι το χάιδευα (…) Τον έβγαλα και βίντεο, ήταν γυμνός. Το άλλο αγόρι το χάιδεψα στα πόδια και το φίλησα στο μάγουλο. (…) Δώρα δεν έκανα. Μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα. Τα βίντεο με τα ανίψια μου τα έδειξα σε ένα φίλο μου. Δεν ξέρω αν τα αποθήκευσε, γιατί τον άφηνα μόνο με το κινητό μου για να πηγαίνω τουαλέτα. Μου είχε πει ότι του αρέσει να βλέπει τέτοια» απολογήθηκε ο άντρας.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr