Σοκ στον Βόλο! Αστυνομικός βιντεοσκοπούσε τις συναδέλφισες όταν άλλαζαν στις τουαλέτες

0
274
σοκ-στον-βόλο-αστυνομικός-βιντεοσκοπ

Σοκ στον Βόλο! Αστυνομικός βιντεοσκοπούσε τις συναδέλφισες όταν άλλαζαν στις τουαλέτες

Ειδήσεις: Αστυνομικός βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο, γυναίκες συναδέλφισες του, την ώρα που άλλαζαν ρούχα, για να αναλάβουν υπηρεσία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Σε φυλάκιση ενός έτους καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας εν ενεργεία αστυνομικός, μετά από καταγγελία γυναίκας συναδέλφου του, ότι σε περιφερειακό Αστυνομικό Τμήμα βιντεοσκοπούσε με το τηλέφωνό του τις γυναίκες που άλλαζαν ρούχα.

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στην Αστυνομία 25 χρόνια, εκπροσωπήθηκε στο Δικαστήριο δια συνηγόρου και φέρεται να είχε τοποθετήσει το κινητό του τηλέφωνο σε σακούλα συλλογής πλαστικών καπακιών για ανακύκλωση και το είχε ανοιχτό στη λειτουργία του βίντεο για να καταγράφει τις κινήσεις των γυναικών του Τμήματος.

Η γυναίκα αστυνομικός που τον κατήγγειλε, αντιλήφθηκε το τηλέφωνο σε σακούλα, απέναντι από την πόρτα της τουαλέτας των γυναικών, διαπίστωσε ότι βρισκόταν σε λειτουργία βίντεο και είχε καταγράψει το κάτω μέρος των ποδιών της και τα παπούτσια της.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία και ισχυρίζεται ότι είχε ξεχάσει το κινητό του τηλέφωνο στις τουαλέτες, ενώ ως μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν ένας συγγενής του και ένας φίλος του.

Η εισαγγελέας έδρας πρότεινε την ενοχή του, το Δικαστήριο απέρριψε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου, που πρότεινε η υπεράσπιση και τελικά καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr